Класичний шніцель - це тонка скибочка яловичини, телятини або свинини, обсмажена в панірувальних сухарях. Однак, його можна приготувати не тільки з м'яса. Справжня
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Цікавий рецепт капустяного шніцеля пропонує редакція "Зі Смаком".
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна - 1 кг
- Яйце - 3 шт.
- Панірувальні сухарі - 50 г
- Сіль - за смаком
- Соняшникова олія - 3 ст. л.
- Чорний перець (мелений) - за смак
Приготування:
Наріжте капустяний качан часточками, зберігши на кожній шматочок качана, щоб листочки не обсипалися. Варіть капусту в підсоленій воді протягом 5 хвилин, потім відкиньте на друшляк. Збийте яйця, посоліть і поперчіть їх, насипте в окрему місткість панірувальні сухарі.
Кожну скибочку капусти умочіть спочатку в яйце, потім в сухарі і знову в яйце. Смажте шніцелі на розігрітій олії до рум'яної скоринки з обох сторін. Подавайте пікантну літню капусту зі сметаною, часником і зеленню.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,