Любов
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
"І знову в ефірі кулінарна рубрика #поуспенски. Сьогодні на столі перці фаршировані осетриною і чилійським сибасом. Тонко, пікантно, а головне смачно. Не дивуйтеся, а просто спробуйте і насолодитеся прекрасним поєднанням і легкістю цієї страви."
Щоб приготувати страву, спершу треба почистити солодкі перці, видаливши серединку з насінням. Потім посмажити на сковорідці свіжі помідори з цибулею - це буде соус. Поперчити його за смаком.
Свіжу осетрину перемолоти на фарш та змішати з перемеленими селерою, фенхелем, свіжою цибулею та відвареним рисом. Додати подрібнену зелень. Успенська поклала, зокрема, кінзу. Додати чилійський сибас.
Готовий фарш посолити і поперчити за смаком та ретельно вимішати. Додати трохи холодної води. За цей час розігріти духовку до 280° С. Тепер нафарширувати начинкою перці та залити їх соусом з помідорів та посипати натертою на великій тертці морквою. Зверху посолити і посипати червоним перцем. Запекти до готовності.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,