Літо-пора коктейлів і прохолодних напоїв. Однак стандартні напої швидко приїдаються. Тому часто люди шукають більш оригінальні варіанти. На щастя, зараз серпень, величезна кількість різних фруктів і ягід – найкращий час, щоб проявити фантазію. Пропонуємо вашій увазі оригінальний напій з кавуна і огірка.
Для приготування цього напою вам знадобляться:
200 г цукру
240 мл води
1 огірок, нарізаний скибочками
льоду
60 мл Джина
45 мл соку кавуна
15 мл соку лайма
30 мл огіркового простого сиропу
содова, за смаком
1 скибочка огірка, для прикраси
Ставимо каструлю з водою на середній вогонь, розчиняємо в ній цукор і доводимо рідину до кипіння. Переконайтеся в тому, що цукор повністю розчинився в каструлі. Далі необхідно зняти каструлю з вогню і додати туди огірок. Після цього потрібно залишити рідину з огірком на 4 години під кришкою. Як тільки час пройде, потрібно процідити її через марлю або сито.
Потім рідину необхідно залити в шейкер для коктейлів, попередньо поклавши в шейкер лід. Додаємо туди джин, сік кавуна і лайма. Також необхідно потрясти шейкер не менше 20 секунд. Далі залишається налити напій в стакан і залити содовою. Залишається тільки прикрасити скибочкою огірка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати хліб в мікрохвильовій печі.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", для читачів підготували елементарний, але дуже смачний рецепт чізкейку з фруктами.

Також " Знай.ІА " писав, як приготувати вегетаріанські печериці-гриль з сиром і часником.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще