Сезон шашликів продовжується. Але не обов'язково їхати на природу, щоб запекти ароматне м'ясо на мангалі - його можна приготувати й вдома. Пропонуємо спробувати шашлик, запечений у банці у духовці. Такий варіант виручить, якщо дуже хочеться цієї м'ясної страви, а часу зовсім немає.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом приготування шашлику в банці поділився Телеграм-канал "Кухня по-мужски".

Інгредієнти:

  • свинина (антрекот) — 1 кг
  • бекон — 250 г
  • цибуля ріпчаста - 2-3 шт.
  • сік ½ лимона
  • вода-100 мл
  • сіль
  • перець
  • коріандр
  • приправи для шашлику

Шашлик у банці, фото: Телеграм-канал "Кухня по-мужски"
Шашлик у банці, фото: Телеграм-канал "Кухня по-мужски"

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Приготування:

М'ясо промити і порізати на невеликі шматочки. Додати сіль, перець, спеції і сік лимона. Цибулю порізати кільцями і додати до м'яса, додати воду. Залишити маринуватися на 30 хвилин. За цей час бекон порізати тонкими смугами.

Нанизуємо на шашличні палички м'ясо, чергуючи з беконом і цибулею. На дно банки кладемо цибулю, що залишилася. У кожну банку кладемо по 4-5 "шампурів". Закриваємо банку фольгою. Важливо, щоб банка була сухою зовні.

Відправляємо в холодну духовку (щоб банку не лопнула), і ставимо на 180-200 С на 60-80 хвилин. Коли шашлик буде готовий, трохи остуджуємо банку з шашликом, не відкриваючи духовку. Духовку потрібно відкривати дуже акуратно, щоб при різниці температур не лопнула банка.

Шашлики, ілюстративне фото: pixabay.com
Шашлики, ілюстративне фото: pixabay.com

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я

Як повідомляв портал "Знай.uа", запіканка з кабачків і сиру - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою

Також Знай.uа" писав, вишукана картопля "Буланжер" - французький рецепт, який підкорив світ простотою і смаком