Цей рецепт ви зможете зробити всього за 15 хвилин, 10 з яких підуть на підготовку і всього 5 на приготування. На 20 порцій підуть 200 грам кропиви, половина склянки меду і 1/2 лимона. Калорійність такого варення становить 111 ккал.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Молоде листя кропиви попередньо слід ошпарити окропом і потім воду злити в каструлю, заново довівши до кипіння, знову ошпаривши нею кропиву. Їх згодом потрібно подрібнити.
Далі в склянці розігрівається півсклянки меду і туди додається кропива. Отриману масу необхідно варити на вогні 2 хвилини. Після, додати сік лимона і продовжувати варити дві хвилини.
Отримане варення помістити в банку і зберігати в голодильнике. Воно досить смачне, незважаючи на зовнішній вигляд. Поєднання варення, шматочка сиру і кави — просто приголомшливе.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як посмажити чебуреки без жирних бризок: секрет чистої кухні і рук без опіків. Досвідчені кухарі знають, як правильно посмажити чебуреки, не обпік руки гарячими бризками і не забруднивши кухню жирним маслом.
Як повідомляв "Знай.ua", більше, ніж просто кавун: незвичайні літні рецепти салатів з улюбленою ягодою. Кавун для багатьох-улюблені ласощі останнього місяця літа. Але що робити, якщо хочеться надати хіту сезону новий смак і вразити близьких?
Знай.ua писав, в чому секрет смачного шашлику від коміка Improv Live Show: "раджу знайти неподалік...". Артист захоплюється кулінарією і здатний приготувати вкусняшку "з сокири".