Зараз ми розберемо з вами 5 кращих домашніх соусів, які підійдуть на будь-який смак.

Почнемо з соусу під назвою "Андалузький", який складається з 200 грам майонезу, 3 столових ложок кетчупу, 1 чайної ложки коньяку, дрібно нарізаної цибулини, соку лимона і червоного меленого перцю, за допомогою якого регулюється гострота.

Читайте Знай в Google News!

Другим соусом візьмемо "Татарський". До його складу входить майонез в кількості 200 грам, столова ложка тертого хрону, пара маринованих огірків, середня цибулина і дрібно нарізана петрушка — 1 столова ложка. Його необхідно перемішати і подати охолодженим в окремому посуді.

Соус "Томатний" складається з 200 грам томатного кетчупу, 2 подрібнених зубчики часнику, дві столові ложки рослинної олії і зелень петрушки з сіллю і перцем.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Для "Оливкового" соусу знову знадобиться майонез (200 грам). 100 гр. подрібнених оливок без кісточок, пару зубчиків подрібненого часнику, столова ложка лимонного соку і сіль з перцем за смаком.

І наостанок соус "Грибний" по грамівкам розрахований на велику компанію. Потрібно 400 грам відварених дрібно нарізаних печериць, 4 столові ложки тертого хрону, 100 гр. майонезу і сметани. А ще сіль, перець.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, смачна риба з в'яленими помідорами за 15 хвилин: просто і ароматно.

Як повідомляв "Знай.ua", Янтарне варення з яблук: цей рецепт будуть просити всі гості.

Знай.ua писав, золоті сочники з сиром: 5 хвилин і апетитний десерт готовий.