Для того, щоб приготувати котлету по-київськи, вам знадобиться 2 філе, рослинне масло для фритюру і розм'якшене вершкове масло в кількості 100 грам. Далі 2 курячих яйця, столова ложка молока, пучок кропу, борошно для панірування і самі панірувальні сухарі. Для приправи сіль і перець.

Читайте Знай в Google News!

Спочатку варто приготувати масло. Вершкове масло слід змішати з порубаним кропом і посолити. Потім загорнути його ковбасою в харчову плівку і відправити в морозильник.

Беремо філе і відокремлюємо мале від великого і відкладаємо його в сторону. Велике філе прорізається з потовщеною боку уздовж практично до кінця, але не наскрізь і розкривається, як книжка.

Обидва великих і малих філе відбиваються акуратно з двох сторін. Їх необхідно посолити і поперчити. Масло дістається з морозилки і викладається по половині на кожне велике філе, а потім накривається малим і щільно загортається в велике, щоб була сформована довгаста котлета.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

На цьому етапі важливо дотримати герметичність, щоб масло при смаженні не витікало. Готову, але сиру котлету потрібно загорнути в харчову плівку і відправити знову в морозильник на 20 хвилин. Потім котлета дістається і умочується спочатку в борошно, потім у збиті з молоком яйця і слідом в панірувальні сухарі. Процедура повторюється з кляром і панірувальними сухарями, щоб домогтися міцної скоринки.

Котлету необхідно помістити в кипляче рослинне масло і обсмажити до золотистої скоринки з кожного боку. Потім викласть в жароміцний посуд і довести до готовності в розігрітій до 200 градусів духовці, що займе близько 4-5 хвилин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легка і ніжна вівсянка з фруктами-рецепт сніданку, який зробить будь-який день прекрасним.

Як повідомляв "Знай.ua", "Iкра заморська, баклажанна": ексклюзивний рецепт культової страви.

Знай.ua писав, топ-5 приголомшливих домашніх соусів, які підійдуть до будь-якої страви.