Сирні сирки є улюбленим десертом багатьох родом з дитинства. Будинки теж можна приготувати ці ласощі з хрусткою глазур'ю і ніжною начинкою. Рецептом поділилася кондитер Юлія Шевчук.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнт:

  • сир 400 гр.
  • цукрова пудра 50 гр.
  • ванільний цукор 5 гр.
  • вершкове масло 40 гр.
  • шоколад 160 гр.
  • рослинна олія 30 гр.

Приготування:

Насамперед потрібно почати з шоколад. Його потрібно розрізати на шматочки або натерти на тертці. Висипати в ємність і розтопити на водяній бані. Додати в нього рослинне масло і перемішати. В результаті повинна вийти однорідна і досить рідка глазур.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Пензликом нанести шоколад по стінках силіконових формочок. Рівномірно тонким шаром. На 10 хвилин відправити в морозильну камеру.

Час зайнятися сир.

"додаємо в сир вершкове масло. Висипаємо цукрову пудру. Тепер за допомогою блендера добре подрібнюємо всю масу. Ось і все-формочки з глазур'ю готові, викладаємо в кожну сирну масу", - говорить кондитер.

У формочках необхідно вирівняти сирну масу. Заповнені формочки залити зверху шоколадом і закрити всі краї. Зайвий шоколад прибрати за допомогою ножа або кондитерського шпателя.

Сирки відправити у формочках в морозильну камеру на 1-1, 5 години. Головне, щоб десерт застиг. Дістати сирки з формочок. Натуральний домашній десерт готовий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, яскравий крем-суп з кабачків від Олени Мозгової, блюдо, яке не соромно подати навіть в ресторані.

Як повідомляв Знай. ua, ведуча Тетяна Литвинова поділилася рецептом домашнього вершкового масла, ніяких консервантів і шкоди.

Також Знай. ua писав про секрети угорського бограча, який зміцнює імунітет.