Сирні сирки є улюбленим десертом багатьох родом з дитинства. Будинки теж можна приготувати ці ласощі з хрусткою глазур'ю і ніжною начинкою. Рецептом поділилася кондитер Юлія Шевчук.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнт:
- сир 400 гр.
- цукрова пудра 50 гр.
- ванільний цукор 5 гр.
- вершкове масло 40 гр.
- шоколад 160 гр.
- рослинна олія 30 гр.
Приготування:
Насамперед потрібно почати з шоколад. Його потрібно розрізати на шматочки або натерти на тертці. Висипати в ємність і розтопити на водяній бані. Додати в нього рослинне масло і перемішати. В результаті повинна вийти однорідна і досить рідка глазур.
Пензликом нанести шоколад по стінках силіконових формочок. Рівномірно тонким шаром. На 10 хвилин відправити в морозильну камеру.
Час зайнятися сир.
"додаємо в сир вершкове масло. Висипаємо цукрову пудру. Тепер за допомогою блендера добре подрібнюємо всю масу. Ось і все-формочки з глазур'ю готові, викладаємо в кожну сирну масу", - говорить кондитер.
У формочках необхідно вирівняти сирну масу. Заповнені формочки залити зверху шоколадом і закрити всі краї. Зайвий шоколад прибрати за допомогою ножа або кондитерського шпателя.
Сирки відправити у формочках в морозильну камеру на 1-1, 5 години. Головне, щоб десерт застиг. Дістати сирки з формочок. Натуральний домашній десерт готовий.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, яскравий крем-суп з кабачків від Олени Мозгової, блюдо, яке не соромно подати навіть в ресторані.
Як повідомляв Знай. ua, ведуча Тетяна Литвинова поділилася рецептом домашнього вершкового масла, ніяких консервантів і шкоди.
Також Знай. ua писав про секрети угорського бограча, який зміцнює імунітет.