Рулет з бананом хоч і зажадає умінь і старань при приготуванні. Однак в результаті ви зможете побалувати рідних смачним десертом, який може стати вашим фірмовим.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти на бісквіт для рулету:
- 3 яйця
- 50 гр Рікотта (сир)
20 гр рисове борошно
5 гр розпушувач
З.зам
Приготування:
Яйця збити з сах.зам. вмішати всі інгредієнти, розподілити по листку паперу і випікати при 180С - 10 хв.Згорнути разом з папером і дати відпочити.
Інгедієнти на Банановий ганаш:
- Желатин 6 гр
- Пюре банана 100 гр
- Рікотта 150 гр
- Вода 10 мл
Приготування:
Желатин замочити у воді, потім розпустити до розчинення. Змішати рікотту з пюре і сах.зам, вмішати желатин і все збити. Прибрати в холодильник, поки крем не стане щільним. Потім збити. Промазати бісквіт і згорнути в рулет. Прибрати в холодильник. В середину рулету покласти цілий банан.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, яскравий крем-суп з кабачків від Олени Мозгової, блюдо, яке не соромно подати навіть в ресторані.
Як повідомляв Знай. ua, ведуча Тетяна Литвинова поділилася рецептом домашнього вершкового масла, ніяких консервантів і шкоди.
Також Знай. ua писав про секрети угорського бограча, який зміцнює імунітет.