Рулет з бананом хоч і зажадає умінь і старань при приготуванні. Однак в результаті ви зможете побалувати рідних смачним десертом, який може стати вашим фірмовим.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти на бісквіт для рулету:

  • 3 яйця
  • 50 гр Рікотта (сир)
    20 гр рисове борошно
    5 гр розпушувач
    З.зам

Приготування:

Яйця збити з сах.зам. вмішати всі інгредієнти, розподілити по листку паперу і випікати при 180С - 10 хв.Згорнути разом з папером і дати відпочити.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Інгедієнти на Банановий ганаш:

  • Желатин 6 гр
  • Пюре банана 100 гр
  • Рікотта 150 гр
  • Вода 10 мл

Приготування:

Желатин замочити у воді, потім розпустити до розчинення. Змішати рікотту з пюре і сах.зам, вмішати желатин і все збити. Прибрати в холодильник, поки крем не стане щільним. Потім збити. Промазати бісквіт і згорнути в рулет. Прибрати в холодильник. В середину рулету покласти цілий банан.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, яскравий крем-суп з кабачків від Олени Мозгової, блюдо, яке не соромно подати навіть в ресторані.

Як повідомляв Знай. ua, ведуча Тетяна Литвинова поділилася рецептом домашнього вершкового масла, ніяких консервантів і шкоди.

Також Знай. ua писав про секрети угорського бограча, який зміцнює імунітет.