Цікаво, чи існує в природі людина, яка не любить пельмені? Так, калорійно, так, далеко від правильного харчування. Але яку ж потрібно мати силу волі, щоб встояти перед тарілочкою гарячих домашніх пельменів з маслом і кропом? Ось ви-Термінатор? Чи настільки залізна ваша воля? Ми теж не встояли, і вирішили подарувати вам рецепт чудових домашніх пельменів. Записуйте. Правда, це може бути трошки незручно-слина в блокнот капає :) отже…
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнт:
▫️Тісто для пельменів 800 г
▫️Яловича грудинка 800 г
▫️Ріпчаста цибуля 150 г
▫️Петрушка 20 г
▫️Вершкове масло 70 г
▫️Кріп 3 стебла
▫️Лавровий лист 3 штуки
▫️Чорний перець горошком 4 г
▫️Сіль за смаком
▫️Мелений чорний перець за смаком
Приготування:
Для фаршу не дуже жирну грудинку прокрутити разом з вершковим маслом через м'ясорубку. Додати дрібно подрібнену петрушку і пасеровану цибулю, посолити і поперчити за смаком, добре перемішати і прибрати в холодильник рівно на годину, щоб фарш зміцнів і став еластичним.
Тісто розкачати качалкою до товщини 1 мм і вирізати з нього гуртки діаметром 4,5 см.викласти на кожен по 5 грам начинки, згорнути навпіл, защипнути краю і з'єднати куточки.
Підготувати бульйон: налити в каструлю п'ять літрів води, посолити, покласти лавровий лист, чорний перець горошком і гілочки кропу цілком. У киплячу воду кинути пельмені і варити 5-6 хвилин до готовності.
Приємного апетиту!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, яскравий крем-суп з кабачків від Олени Мозгової, блюдо, яке не соромно подати навіть в ресторані.
Як повідомляв Знай. ua, ведуча Тетяна Литвинова поділилася рецептом домашнього вершкового масла, ніяких консервантів і шкоди.
Також Знай. ua писав про секрети угорського бограча, який зміцнює імунітет.