Запіканка з кабачком-креативна і досить проста, і одночасно з тим низькокалорійна і корисна страва. До того ж, це ще дуже смачно і економно! У сезон кабачків можна купувати їх десятками кілограмів, і готувати, що тільки душа забажає-поки не набридне!  Кабачки, до того ж, покращують обмін речовин і вітамінізують організм. Вони справжній скарб для тих, хто збирається худнути, але не хоче відмовлятися від смачного. Наводимо рецепт чудовою запіканки з кабачків-гості і домашні будуть просити добавки! 

Інгредієнти: 

Як готувати:

  • Кабачок натерти, віджати гарненько.

  • Сир дуже дрібно порізати або натерти, порізати зелень.

  • Соду перемішати зі сметаною, залишити на 5 хв, додати яйця, сіль, перець, збити виделкою, всипати борошно, перемішати.

  • Потім туди ж викласти сир, кабачок і зелень, змішуємо і виливаємо в форму невеликого діаметру (змастити).

  • Запікати 40-50 хв при температурі 180 градусів.

  • Приємного апетиту!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше 

Нагадавши, яскравий крем-суп з кабачків від Олени Мозгової, блюдо, яке не соромно подати навіть в ресторані.

Як повідомляв Знай. ua, ведуча Тетяна Литвинова поділилася рецептом домашнього вершкового масла, ніяких консервантів і шкоди.

Також Знай. ua писавши про секрети угорського бограча, який поєднує імунітет.