Неймовірно смачний сметанник на сковороді не потребує випікання, тому приготувати його дуже просто. Цей варіант сметанника ідеальний для тих, у кого немає духовки, або вона зламалася. Такий тортик виходить смачним і не вимагає багато зусиль.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

Тісто:

  • кефір або сметана 200 мл
  • сода 0,5 ч. л
  • цукор 130-150 г
  • борошно 3 склянки

Крем:

  • сметана 600-700 г
  • ванільний цукор
  • цукрова пудра 50-70 г

Сметанник на сковороді, скріншот: YouTube
Сметанник на сковороді, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Тіна Кароль засвітила тату в цікавому місці та запропонувала таку ж усім

У Львові раптово помер легендарний лікар, який врятував тисячі життів

Тренер "Зважених та щасливих" Узєлков показав найбільш вперту і мотивовану ученицю: "Було 210 кілограмів, стало 163"

Прикутий до ліжка Моїсеєв став повним жебраком - друзі забули, концертів немає: що чекає на "голубую луну"

Показати ще

Сметанник на сковороді, скріншот: YouTube
Сметанник на сковороді, скріншот: YouTube

Приготування:

Спершу загасити в кефірі соду, додати цукор, перемішати, просіяти борошно і замісити м'яке тісто. Тісто поділити на 8 рівних частин. Присипати поверхню борошном, розкачати кожну частину і вирізати коло діаметром, як у вашої сковороди.

Сметанник на сковороді, скріншот: YouTube
Сметанник на сковороді, скріншот: YouTube

Сметанник на сковороді, скріншот: YouTube
Сметанник на сковороді, скріншот: YouTube

Сковороду добре нагріти і смажити коржі з двох сторін на середньому або маленькому вогні до золотистого кольору. Для крему сметану збити з ванільним цукром і цукровою пудрою.

Тепер можна збирати торт. Кожен корж промазати кремом, в кінці весь торт змастити кремом, і поставити на ніч в холодильник. Прикрасити можна за вашим бажанням.

Сметанник на сковороді, скріншот: YouTube
Сметанник на сковороді, скріншот: YouTube

View this post on Instagram

Сохраняйте! Спасибо за лайк❤️☺️ , Привет мои дорогие 🥰 , Невероятно вкусный СМЕТАННИК НА СКОВОРОДЕ ⠀ Ингредиенты: ⠀ Тесто: ▪️кефир или сметана 200мл ▪️сода 0,5ч.л ▪️сахар 130-150г ▪️мука 3 стакана ⠀ Крем: ▪️сметана 600-700г ▪️ванильный сахар ▪️сахарная пудра 50-70г ⠀ Приготовление: ✏️загасить в кефире соду, добавить сахар, перемешать, просеять муку и замесить мягкое тесто ⠀ Тесто делим на 8 равных частей. ⠀ ✏️присыпать место раскатки мукой, раскатать каждую часть и вырезаем круг диаметром вашей сковороды ⠀ ✏️сковороду хорошо нагреть и дарим коржи с двух сторон на среднем или маленьком огне до золотистого цвета ⠀ ✏️Для крема сметану взбить с ванильным сахаром и сахарной пудрой ⠀ 🍰собираем торт: Каждый корж промазать кремом, в конце весь торт смазать кремом, и убрать на ночь в холодильник ⠀ Украсить можно по вашему желанию ⠀ Приятного аппетита ❤️ , Автор @retsepty_za_minutu

A post shared by @ polezno_lifehak on

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ікра з опеньків та моркви на зиму: простий рецепт ситної та смачної консервації

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби