Запасатися на зиму грибами можна починати вже приблизно з липня, але гриби цього місяця годяться скоріше на засолення або маринування. А ось на грибну ікру набагато практичніше пускати гриби більші після серпневих та вересневих дощів. Опеньки для такої
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 1 кг свіжих опеньків
- 2 шт. цибуля
- 2 шт. морква
- 4 зубчики часнику
- 150 мл рослинної олії
- 4 ст. л оцту 9%
- сіль, перець мелений чорний за смаком
- 4 ст. л томатної пасти
Приготування:
Гриби помити, проварити два рази у двох водах. Перекрутити через м'ясорубку. Цибулю очистити і теж прокрутити на м'ясорубці.
Моркву помити і натерти на середній тертці. Часник пропустити через прес.
Гриби і овочі змішати, посолити та поперчити, додати масло, томатну пасту і оцет. Тушкувати все разом протягом 30 хвилин. Розкласти у стерилізовані банки, закрити кришками та перевернути. Тоді укутати рушником і залишити на ніч до повного охолодження.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,