Якщо ви не уявляєте свого життя без солоденького і борошняного, але знаєте, наскільки це шкідливі ласощі, пропонуємо досить смачну і поживну альтернативу: банановий креп. Про нього мало хто знає, а дарма: особливо, для тих, хто слідкує за своєю фігурою - це ідеальний спосіб замінити улюблені шоколад та цукерки.

Вам знадобиться:

Банановий креп, скріншот з YouTube
Банановий креп, скріншот з YouTube

2 банани

Волоські горіхи (2-3 столові ложки)

Популярні новини зараз
Похід у ТЦК перевернув життя IT-фахівців: "Змінився світогляд. Це ж*па" Усі надії лише на індексацію: як в Україні зміняться пенсії у 2025 році ТЦК може відібрати важливий документ – українців попередили про чергову пастку Кабачки в сметані будуть кращими за гриби: цей рецепт стане вашим улюбленим на літо
Показати ще

Яйце (1 штука)

Кориця (за смаком)

Рецепт приготування бананового крепу:

Банановий креп, скріншот з YouTube
Банановий креп, скріншот з YouTube

Банани подрібнюємо у блендері, чи м'ясорубці. Якщо ні того, ні іншого немає під рукою, або просто лінь зіставати з полички, згодиться й звичайна виделка. Нею як слід розімніть фрукт, аби став схожий на кашу.

Подрібніть волоські горіхи, додайте до бананової суміші і усе ретельно перемішайте. Збийте яйце у будь-який зручний спосіб (можна навіть ложкою) та долийте у тарілку. Досипте корицю за смаком і вимішайте іще кілька разів, допоки усе не стане однорідним.

Банановий креп, скріншот з YouTube
Банановий креп, скріншот з YouTube

Сковорідку розігріти до стандартної температури і смажити готову суміш, як млинці. Аналогічно можна формувати потрібну форму, наливаючи бананову заготовку через ложку.

Банановий креп, скріншот з YouTube
Банановий креп, скріншот з YouTube

Смажити потрібно до появи золотистої скоринки, але довго не тримайте на одному боці: підгорають такі "млинці" надто швидко. Дуже добре смакують із варенням, а якщо боїтеся зайвих калорій, то з білим твердим сиром та зеленим чаєм. Експериментуйте на здоров'я і смачного!

Нагадаємо, опубліковано популярний рецерт солодких вівсяних кошиків.

Як повідомляв Знай.ua, господині поділилися секретом приготування смачного гарбузового соку.

Також Знай.ua писав, що Тетяна Литвинова показала, як готує домашню ікру із баклажанів.