Для швидкого приготування маринованих кабачків, які є пікантною закускою до столу, знадобиться 2 кабачка середнього розміру, пару зубчиків часнику і 2-3 столові ложки рослинної олії. Крім цього, чайна ложка яблучного оцту і цукру. Половина чайн. ложа. солі, дві горошини запашного перцю, один лавровий лист і кріп.

Читайте Знай в Google News!

Спочатку потрібно змішати все для маринаду, крім кропу і часнику. Отриману суміш прогріти на невеликому вогні до розчинення цукру і остудити. Далі додається подрібнений часник, кріп і все перемішується.

Кабачки нарізаються тонкими слайсами за допомогою овочечистки, згодом заправляються готовим маринадом і знову перемішуються. Фінальне блюдо слід відправити в холодильник на 30 хвилин, щоб кабачки добре промаринувалися.

Популярні новини зараз
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, картопляний рулет з грибами і куркою: майже ресторанне блюдо з абсолютно звичайних продуктів.

Як повідомляв "Знай.ua", і випив, і закусив: рецепт апельсинових цукерок для любителів гострих відчуттів. Цей рецепт виручить, якщо хочеться чогось особливого. Цукерки мають незвичайний смак, але готуються напрочуд просто.

Знай.ua писав, хрусткі огірки в томаті на зиму: оригінальний спосіб консервування. Огірки в томаті є досить оригінальним і смачним способом заготовки. Вони виходять дуже хрусткі!