У всій кулінарії набереться велика кількість різних видів голубців. Все просто - голубцем є будь-яке не борошняне блюдо з начинкою. Найголовніше в голубцях - начинка, вона може бути солоною або солодкою, м'ясною або вегетаріанською.

Читайте Знай в Google News!

Спеціально для наших читачів ми знайшли традиційний варіант голубців, в який можна додати побільше овочів, щоб зберегти смак літа. Про цей рецепт стало відомо завдяки сюжету ранкового шоу на одному з українських каналів.

Голубці, скріншот: YouTube
Голубці, скріншот: YouTube

Список інгредієнтів:

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

1 качан капусти;

½ Кг яловичого фаршу;

½ Склянки рису;

1 велика цибулина;

2 моркви;

3 помідори;

5 ст. ложок оливкової олії;

2 зубчики часнику;

пучок кінзи або іншої зелені;

сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Виріжте у капусти качан. У велику каструлю налийте воду, доведіть до кипіння, посоліть і киньте туди капустяну голову цілком. Через кілька хвилин, коли капустяне листя стане м'якше, дістаньте голову з каструлі і розділіть на листя. З кожного листа зріжте верхівки твердих білих прожилок.

Тим часом відваріть рис до напівготовності і зробіть начинку. Потріть моркву, часник і один помідор, дрібно поріжте цибулю і більшу частину зелені. Змішайте все разом, додайте яловичий фарш і рис. Посоліть, поперчіть і влийте оливкову олію. Як слід перемішайте.

Потім покладіть в кожен капустяний лист велику ложку начинки, загорніть і складіть голубці у велику каструлю таким чином, щоб вони щільно прилягали один одному і не розгорталися. Додайте в каструлю залишилися дрібно порізані помідори і зелень, залийте все разом окропом так, щоб вода ледь прикривала голубці. І варіть до готовності. Смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, голубці з грибами: смачно так, що захочете стати вегетаріанцем.

Як повідомляв Знай.uа, швидко, просто і смачно: рецепт пікантної закуски з маринованих кабачків.

Знай.uа писав, цей простий метод вам сподобається: як консервувати квасолю в домашніх умовах.