Для приготування десертів до чаю ми звикли користуватися духовою шафою, забувши старі рецепти печива на сковороді, якими користувалися ще наші бабусі. Смак печива на сковорідці відрізняється від звичної випічки, але зовсім не поступається. Цей
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Борошно - 1,5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 2-3 ст. ложок
- Сметана - 3 ст. ложки
- Рослинна олія - 3 ст. ложки
- Розпушувач - 1 чайна ложка
Приготування:
⠀
Відокремлюємо жовток від білка. Білок можна буде збити з цукром і обваляти у ньому готове печиво. Додаємо до жовтка цукор і сметану. Збиваємо. Вливаємо рослинну олію і знову збиваємо. Змішуємо борошно з розпушувачем і додаємо в отриману масу. Замішуємо тісто. Формуємо з тіста ковбаску, діаметром близько 4 см.
Нарізаємо ковбаску на невеликі шматочки, з яких формуємо кульки. Кульки з тіста розпластуємо в коржі. Можна зробити на них малюнок за допомогою молотка для відбивання м'яса. На невеликому вогні розігріваємо сковороду і викладаємо печиво. Запікаємо з обох сторін до рум'яного кольору.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,