Суп-крем з червоної сочевиці - легка у приготуванні перша страва, яка наситить вас енергією на весь день. Основна перевага червоного сорту сочевиці — вона не вимагає замочування і дуже швидко розварюється, тому приготування не займе багато часу.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Сочевиця червона - 300 г
  • Морква 
  • Цибуля ріпчаста
  • Болгарський перець - 1 шт.
  • Томатна паста - 1 ст ложка
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Сіль, перець за смаком
  • Рослинна олія

Суп-крем з сочевиці, фото: instagram.com/seda__umaeva/
Суп-крем з сочевиці, фото: instagram.com/seda__umaeva/

Приготування:

Популярні новини зараз

У Хмельницькому коронавірус обірвав життя проректора та професора національного університету - їх поважали колеги та студенти

Синютка може відібрати мерське крісло у Садового - останні дані екзитполу

Відмовився від громадянської панахиди, сам ніс труну на плечах: Бондарчук дивно повівся на похороні матері

У центрі Києва батько гуляв з мертвим сином у візку: не помітив

Показати ще

На сковороді добре розігріти рослинну олію. Викласти дрібно нарізану цибулю, часник, смажити протягом 5 хвилин до прозорості і легкої золотистості. Додати моркву, натерту на крупній тертці, і болгарський перець. Перемішати і обсмажити ще протягом 2-3 хвилини. Далі влити томатну пасту.

300 г сочевиці і 1 літр окропу довести до кипіння і залишити ще на 10 хвилин, потім додати в каструлю засмажку. Варимо все разом ще 10 хвилин. Протягом 10-15 хвилин крем-суп повинен настоятися. За 5 хвилин до готовності посолити і поперчити. За бажанням можна додати червоного гострого перцю. За допомогою блендера перетворюємо суп в пюре. Сочевичний суп-крем подають з лимоном. 

View this post on Instagram

Всем привет! 😍😍Нравится видео: очень вкусный чечевичный суп-крем и моя красивая тарелка😌. За одно, проверим вашу активность😉💜 Ингредиенты: Чечевица красная -300 гр Морковь 🥕 Лук репчатый Болгарский перец-1 шт. Томатная паста- 1ст.ложка Чеснок-4-5 зубчика Соль, перец по вкусу Растительное масло Способ приготовления: На сковороде хорошо разогреть растительное масло. Выложить мелко нарезанный лук, чеснок, жарить около 5 минут до прозрачности и легкой золотистости. Добавить морковь, болгарский перец натертую на крупной терке. Перемешать и обжарить 2 — 3 минуты. Далее томатную пасту. 300 гр чечевицы + 1 литр кипятка. Довести до кипения и оставляем ещё на 10 минут, затем добавляем в кастрюлю нашу зажарку. Варим все вместе 10 минут и выключаем огонь. 10-15 минут наш крем-суп должен настояться. За 5 минут до готовности посолить, поперчить. Кто любит поострее, можно добавить красного острого перца. С помощью погружного блендера превращаем суп в пюре. Чечевичный суп-крем подают с лимоном. Приятного аппетита!❤️

A post shared by РЕЦЕПТЫ И ДОМ 🏡💜 (@seda__umaeva) on

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин

Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів

Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні