Капустяний салат з морквою, солодким перцем і цибулею - приготуйте і ви не пошкодуєте, робиться він дуже швидко! Таке овочеве асорті згодиться і в салат, і в борщ, і на
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 1 кг капусти
- 0,5 кг моркви
- 0,5 кг болгарського перцю червоного
- 0,5 кг цибулі ріпчастої
- сіль 1 ч. л. на 1 кг овочів
- цукор 1 ч. л. на 1 кг овочів
- оцет 9% 100 мг на 1 кг овочів
- рослинна олія 150 мл на 1 кг овочів
⠀⠀
Приготування:
Капусту нашаткувати, розім'яти руками. Моркву натерти на крупній тертці. Болгарський перець нашаткувати тонко. Цибулю нарізати півкільцями, розім'яти руками, додати всі інгредієнти в капусту. Посолити та поперчити.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Все перемішати і залишити на 1-1,5 години до появи соку. Тепер додати оцет, перемішати, поставити на середній вогонь до закипання. Варити на середньому вогні протягом 15 хвилин. Додати рослинну олію. Варити ще 15 хвилин.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Гарячим салат перекласти у стерилізовані банки, закрити кришками, укутати до повного охолодження. Прибрати до готовності в прохолодне місце. Салат буде готовий через 10-15 днів.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,