Ведуча програми "Ревізор" на Новому каналі Юлія Панкова розказала, як готує домашню ковбасу. Вона додала, що ця страва є справжнім кулінарним конструктором, оскільки у ковбаски можна додати складники на свій смак. Наприклад, це можуть бути гриби, горіхи, сухофрукти.

Читайте Знай в Google News!

Про це пресслужба Нового каналу розказала спеціально для "Знай.ua".

Кулінар Юлія Панкова поділилася рецептом ковбасок з перцем та в’яленими помідорами. Вона запевняє, що страва виходить досить пікантною на смак, а в’ялені помідори та перець додають особливого шарму цій страві.

Юлія Панкова, фото: прес-служба Нового каналу
Юлія Панкова, фото: прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Показати ще

Інгредієнти:

  • 700 г – яловичини
  • 700 г – свинини
  • 1 шт. – червоного солодкого перцю
  • 1 шт. – ріпчастої цибулі
  • 5 шт. – в’ялених помідорів
  • 2 ч. л. – чилі-пасти
  • 400 г – кінзи
  • 200 г – шпику
  • 4 ч. л. – солі
  • 2 ч. л. – меленого чорного перцю
  • 1 шт. – свинячої кишки

Приготування:

Пропустіть через м'ясорубку яловичину та свинину. Помийте та почистьте болгарський перець. Поріжте його дрібними кубиками та всипте до фаршу. Зблендеруйте цибулю. Вона має перетворитися в однорідну масу. Додайте її до фаршу. Дрібно поріжте в’ялені помідори. Додайте їх до фаршу. Туди ж додайте пасту та шпик.

Помийте та дрібно нарубайте кінзу. Її теж додайте до фаршу. Ретельно перемішайте та розімніть фарш. Поставте його на дві години в холодильник. Добре промийте три метри свинячих кишок під проточною водою.

Прикрутіть до м'ясорубки насадку для сосисок, не забувши витягнути решітку та ніж. Одягніть на неї кишку так, щоб звисав кінчик сантиметрів в 10. Повільно проштовхуючи фарш через м'ясорубку, притримуйте кишку і набивайте її фаршем, залишивши хвіст в ті ж 10 сантиметрів. Повторюйте всі маніпуляції з рештою кишок.

Сформуйте ковбаски довжиною приблизно в 10 см: ущільніть в них фарш, щоб не залишилося зайвого повітря, а посередині вийшло сантиметра 2-3. Перекрутіть проміжки між ними по 5-6 разів. Розріжте кишку на ковбаски. Розкладіть ковбаски на решітці і відправте в розігріту до 190 градусів духовку.

Під ґрати поставте піддон, бо з ковбасок буде капати жир. Хвилин через 15, коли вони будуть майже готові, переверніть – щоб ковбаски рівномірно присмажилися. Оболонка повинна стати золотисто-коричнева.

Юлія Панкова, фото: прес-служба Нового каналу
Юлія Панкова, фото: прес-служба Нового каналу

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин

Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів

Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні