Для того щоб приготувати курку в перці, нам знадобиться 500-600 грам курячого філе, 4 штучки болгарського перцю, один помідор і 80 грам сиру. А також 3 столові ложки сметани і сіль, спеції за смаком.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Приготування починається з перців, які слід розрізати навпіл і згодом очистити від насіння. Беремо форму для запікання і попередньо змащуємо її маслом, а потім на неї викладаємо перці.
Куряче філе нарізається невеликими шматочках, додається порізаний помідор, сметана, і сіль зі спеціями за смаком. Консистенцію, яка повинна вийти після перемішування, можна подивитися на відео Telegram-каналу під назвою "Real Food".
Перці слід наповнити начинкою, зверху посипати заздалегідь натертим сиром. Випікати перці слід при 180 градусах протягом 20-30 хвилин до золотистої скоринки.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, пастила з яблук, слив, груш і малини з ароматними спеціями: як приготувати натуральні ласощі вдома. За словами Литвинової, швидше і ефективніше готувати пастилу в сушильних шафах.
Як повідомляв "Знай.ua", білосніжна запіканка з ягодами, рецепт для справжніх "лінивців" - просто тане в роті. Тепла осінь в самому соку, вересень добігає кінця, а Жовтень вже стукає в двері. Приходить час для домашніх посиденьок ввечері і теплого чаювання.
Знай.ua писав, рецепт приємною рибної солянки на сковороді: незрівнянно смачна страва при такому поєднанні продуктів.