Для того щоб приготувати курку в перці, нам знадобиться 500-600 грам курячого філе, 4 штучки болгарського перцю, один помідор і 80 грам сиру. А також 3 столові ложки сметани і сіль, спеції за смаком.

Читайте Знай в Google News!

Приготування починається з перців, які слід розрізати навпіл і згодом очистити від насіння. Беремо форму для запікання і попередньо змащуємо її маслом, а потім на неї викладаємо перці.

Куряче філе нарізається невеликими шматочках, додається порізаний помідор, сметана, і сіль зі спеціями за смаком. Консистенцію, яка повинна вийти після перемішування, можна подивитися на відео Telegram-каналу під назвою "Real Food".

Популярні новини зараз

Синютка може відібрати мерське крісло у Садового - останні дані екзитполу

Українець потрапив у страшну біду в Чехії, дружина сивіє від горя: "Допоможіть"

Відмовився від громадянської панахиди, сам ніс труну на плечах: Бондарчук дивно повівся на похороні матері

Поки Тарзан зраджував Корольовій, її колишній ощасливив одразу двох дівчаток

Показати ще

Перці слід наповнити начинкою, зверху посипати заздалегідь натертим сиром. Випікати перці слід при 180 градусах протягом 20-30 хвилин до золотистої скоринки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, пастила з яблук, слив, груш і малини з ароматними спеціями: як приготувати натуральні ласощі вдома. За словами Литвинової, швидше і ефективніше готувати пастилу в сушильних шафах.

Як повідомляв "Знай.ua", білосніжна запіканка з ягодами, рецепт для справжніх "лінивців" - просто тане в роті. Тепла осінь в самому соку, вересень добігає кінця, а Жовтень вже стукає в двері. Приходить час для домашніх посиденьок ввечері і теплого чаювання.

Знай.ua писав, рецепт приємною рибної солянки на сковороді: незрівнянно смачна страва при такому поєднанні продуктів.