Юлія Висоцька-одна з найвідоміших російських актрис. А крім того, її знають як чудового кулінара. Хоча сама Юлія позиціонує себе як любителя, її смачні рецепти отримали величезну популярність нарівні з тими, які публікують визнані шеф-кухарі. Свій новий гастрономічний винахід Висоцька представила на своїй сторінці в Instagram. Зірка розповіла і показала, як приготувати курячі стегна, запечені у вершково-винному соусі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Як приготувати смачну страву, використовуючи мінімум інгредієнтів, годину часу і майже не докладаючи зусиль? Я знаю відповідь! Сьогодні вас чекає рецепт, з яким впорається навіть початківець кулінар: курячі стегенця, запечені в ніжному соусі з вершків і білого вина. Аромати соковитої курки моментально зберуть на вашій кухні всіх домашніх!",- написала в описі рецепта знаменитість.
Шанувальники негайно випробували лайфхак від артистки, і розсипалися в подяках. За їхніми словами, страви від Висоцької-це взагалі найкраще, що їм доводилося куштувати.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Раніше повідомляли, пастила з яблук, слив, груш і малини з ароматними спеціями: як приготувати натуральні ласощі будинку.
Як повідомляв Знай.uа, торт ескімо з шоколадною глазур'ю: рецепт з дитинства, який підкорить ніжним і насиченим смаком.