Пончики з заварним кремом - той десерт, який сподобається всім. При цьому в якості начинки можна використовувати як заварний крем, так і згущене молоко, варення і не тільки. Рецепт опублікувала в своєму Instagram блогер-кулінар.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти на 15 шт:
- Тісто
- Борошно-350 г
- Дріжджі - 1 ч. л.
- Цукор-2 ст. л.
- Тепла вода-50 мл
- Тепле молоко-100 мл
- Яйце - 1 шт
- Щіпка солі
- Вершкове масло-30 мл
- Крем:
- Яйця-3 шт
- Молоко-600 мл
- Цукор - 100 г
- Щіпка солі
- Кукурудзяний крохмаль-2 ст. л.
- Соняшникова олія для смаження
- Цукрова пудра для обвалювання
Приготування:
У борошно додати цукор, дріжджі, влити теплу воду, тепле молоко, додати одне яйце, додати сіль, розм'якшене вершкове масло і замісити тісто. Потримати тісто в теплі 1 годину.
Крем: три яйця змішати з молоком, додати цукор, добре перемішати. Додати сіль, кукурудзяних крохмалів, варити до загустіння на середньому вогні. Повністю остудити готовий крем.
Тісто поділити на 2 частини. Розкачати, вирізати шматочки. Залишити підходити на 30 хвилин. Підсмажити пончики на соняшниковій олії до золотистого кольору. Обваляти готові пончики в цукровій пудрі і начинити кремом.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, овочеві котлети з індичкою здивують всю сім'ю, підійдуть навіть дітям від 1 року.
Як повідомляв Знай. ua, курка з вершками і білим вином, вишуканий рецепт від Юлії Висоцької подарує блаженство гурману.
Також Знай. ua писав, що гора котлет з стаканчика фаршу, рецепт, який врятує ваш бюджет.