Для того щоб приготувати фаршировані карасі в сметані з картоплею нам знадобиться риба — 0,5 кг карасів. Також два-три помідори, пара картоплин, і 1-2 одиниці цибулі ріпчастої. Крім цього, 2-3 гілочки кропу, стільки ж петрушки. Один невеликий лимон, 100 мілілітрів сметани, три столові ложки рослинної олії, чайна ложка солі і 1-2 щіпки чорного меленого перцю.

Читайте Знай в Google News!

Спочатку слід нарізати помідори скибочками, невелику частину яких відкласти для прикраси страви. Лук очищається і нарізається півкільцями, зелень нашатковується.

Карасів слід почистити, далі скропити соком половини лімота, натерти сіллю і перцем. Нафарширувати їх помідорами і додати туди ж трохи зелені. Картопля-очистити і нарізати кубиками.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Далі включається духовка і попередньо змащується форма для запікання рослинним маслом. Викладається картопля в центр форми, а з боків розташовуються карасі, фаршировані помідорами і зеленню. При нагоді, якщо залишилися помідори після фарширування, їх можна викласти на картоплю.

Все посипається цибулею, посипається сіллю і поливається сметаною. Форму необхідно накрити фольгою і помістити в духовку. Запікання відбувається при температурі 190 градусів протягом близько 40 хвилин. В кінці приготування можна зняти фольгу, щоб риба і картопля підрум'янилися. Блюдо прикрашається скибочками лимона і свіжого помідора.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, смачні перці, фаршировані куркою: з тертим сиром дуже ніжно.

Як повідомляв "Знай.ua", гора котлет зі стаканчика фаршу: рецепт, який врятує ваш бюджет.

Знай.ua писав, курка з вершками і білим вином — вишуканий рецепт від Юлії Висоцької подарує блаженство гурману.