Курячі ніжки в тісті в духовці - цей
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- листкове дріжджове тісто – 0,5 кг;
- гомілки або стегна – 5 шт.;
- звичайний сир – 200 г;
- кунжутне насіння – 2 ч. л.;
- курячий жовток – 1 шт.;
- часник;
- улюблені спеції.
Приготування:
Вимити гомілки і обсушити паперовим рушником. Видавити часник і з’єднати з улюбленими спеціями. В отриманому маринаді зі спецій і часнику обваляти курку. На курці між шкуркою і м’ясом сформувати кишеньку. Нарізати сир тонкими скибочками і вставити їх в отримані кишеньки.
Просіяти на робочу поверхню борошно і розкачати розморожене тісто. Розкатане тісто порізати на шматочки шириною 1,5-2 см. Обмотати кожну ніжку смужкою тіста. Якщо однієї смужки не вистачить, потрібно взяти наступну. Курка буде готуватися швидше, якщо її обмотувати не щільно.
Обмазати тісто жовтком і посипати кунжутним насінням. Розкласти ніжки в тісті на деко і пекти в духовці протягом пів години при 180 градусах. Курка буде готова, як тільки з’явиться золотава скоринка на тісті. Після цього її можна вийняти і гарячою подавати на стіл.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,