Курячі ніжки в тісті в духовці - цей один з найпростіших. При цьому страва виходить смачною і ситною. Замість курячих гомілок, можна запекти стегна. Спосіб запікання при цьому не зміниться. Під час приготування слідкуйте за температурою духовки для того, щоб ніжки рівномірно пропікалися. Бажано використовувати рафіновану олію, оскільки вона не має гіркуватості і не піниться.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- листкове дріжджове тісто – 0,5 кг;
- гомілки або стегна – 5 шт.;
- звичайний сир – 200 г;
- кунжутне насіння – 2 ч. л.;
- курячий жовток – 1 шт.;
- часник;
- улюблені спеції.
Приготування:
Вимити гомілки і обсушити паперовим рушником. Видавити часник і з’єднати з улюбленими спеціями. В отриманому маринаді зі спецій і часнику обваляти курку. На курці між шкуркою і м’ясом сформувати кишеньку. Нарізати сир тонкими скибочками і вставити їх в отримані кишеньки.
Просіяти на робочу поверхню борошно і розкачати розморожене тісто. Розкатане тісто порізати на шматочки шириною 1,5-2 см. Обмотати кожну ніжку смужкою тіста. Якщо однієї смужки не вистачить, потрібно взяти наступну. Курка буде готуватися швидше, якщо її обмотувати не щільно.
Обмазати тісто жовтком і посипати кунжутним насінням. Розкласти ніжки в тісті на деко і пекти в духовці протягом пів години при 180 градусах. Курка буде готова, як тільки з’явиться золотава скоринка на тісті. Після цього її можна вийняти і гарячою подавати на стіл.
Обов’язково підпишись на наш канал у , аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,