Булочки з корицею та глазур'ю ідеально підійдуть для затишного осіннього чаювання. Щобільше, готувати їх дуже просто. Пропонуємо спробувати рецепт надзвичайно ароматних осінніх смаколиків. 

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

Тісто:

  • 200 мл теплого молока
  • 1 ст. л цукру
  • 25 г дріжджів
  • 75 г вершкового масла
  • 60 г цукру
  • 2 яйця
  • 1 ч. л. солі
  • 500 г 

Булочки з корицею, скріншот: YouTube
Булочки з корицею, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Семчишин влаштує в Хмельницькому велику чистку, полетять голови: "Більше половини"

Українці масово помирають у власних домівках, лікарі розводять руками: "Не дочекалися"

Українська Кардашьян закрилася у примірювальній магазину і почала "любити" себе

У львів'ян відберуть автівки на дизелі

Показати ще

Начинка:

  • цукор
  • кориця (перемішати)

Глазур:

  • 200 г маскарпоне
  • 75 г вершкового масла
  • 100 г цукрової пудри

Булочки з корицею, скріншот: YouTube
Булочки з корицею, скріншот: YouTube

Приготування:

Для приготування тіста перемішати тепле молоко, цукор та дріжджі і залишити на 20 хвилин. Додати вершкове масло і цукор. Ретельно перемішати. По одному збити 2 яйця і додати дріжджову суміш, сіль, борошно. Вимісити тісто та залишити його на 1 годину.

Для начинки змішати цукор з корицею. Розкачане тісто змастити вершковим маслом, викласти начинку, залишаючи чистими краї. Сформувати рулет, а потім розрізати його на булочки. Залишити ще на 20 хвилин на формі для випікання. Випікати протягом 20-30 хв при 190 С.

Для глазурі можна брати сир маскарпоне або сир "Філадельфія". Змішати з вершковим маслом та пудрою. Нанести глазур на булочки. Також можна полити шоколадом або подавати без нічого. 

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин

Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів

Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні