Булочки з корицею та глазур'ю ідеально підійдуть для затишного осіннього чаювання. Щобільше, готувати їх дуже просто. Пропонуємо спробувати
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
Тісто:
- 200 мл теплого молока
- 1 ст. л цукру
- 25 г дріжджів
- 75 г вершкового масла
- 60 г цукру
- 2 яйця
- 1 ч. л. солі
- 500 г
Начинка:
- цукор
- кориця (перемішати)
Глазур:
- 200 г маскарпоне
- 75 г вершкового масла
- 100 г цукрової пудри
Приготування:
Для приготування тіста перемішати тепле молоко, цукор та дріжджі і залишити на 20 хвилин. Додати вершкове масло і цукор. Ретельно перемішати. По одному збити 2 яйця і додати дріжджову суміш, сіль, борошно. Вимісити тісто та залишити його на 1 годину.
Для начинки змішати цукор з корицею. Розкачане тісто змастити вершковим маслом, викласти начинку, залишаючи чистими краї. Сформувати рулет, а потім розрізати його на булочки. Залишити ще на 20 хвилин на формі для випікання. Випікати протягом 20-30 хв при 190 С.
Для глазурі можна брати сир маскарпоне або сир "Філадельфія". Змішати з вершковим маслом та пудрою. Нанести глазур на булочки. Також можна полити шоколадом або подавати без нічого.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,