Мариновані шампіньйони - простий рецепт консервування в домашніх умовах. Такі печериці на зиму приготувати легко і швидко - вони будуть смачнішими, ніж магазинні. Для приготування завжди використовуйте молоді та свіжі шампіньйони.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:⁣

  • печериці 400 г
  • перець болгарський 1/2 шт⁣.
  • цибуля 1/2 шт⁣.
  • оцет 9% 40 мл⁣
  • масло рослинне 1 ст. л⁣
  • сіль 1 ч. л⁣
  • цукор 2/3 ч. л⁣
  • лавровий лис 1 шт⁣.
  • перець горошок 5 шт⁣.
  • спеції (наприклад, перець, чебрець, базилік)⁣

Мариновані печериці з перцем, скріншот: YouTube
Мариновані печериці з перцем, скріншот: YouTube

Мариновані печериці з перцем, скріншот: YouTube
Мариновані печериці з перцем, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Слава Дьомін розповів про жорстку сварку на "Співають всі" з Наталею Могилевською: відразу після "весілля"

"Холостячка" Злата Огнєвіч зважилася на пристрасний поцілунок з чоловіком: ніхто не очікував

Прогноз погоди на тиждень від синоптика Наталії Діденко: в яких областях почнеться справжня морозна зима

Українець прославив Карпати неймовірним знімком на весь світ: захоплює дух, поки гори огортає снігом

Показати ще

Приготування:⁣

Для закуски найкраще обрати найменші грибочки. Можна, звісно, і порізати великі, але дрібні печериці виглядатимуть красивіше.⁣ Миємо їх і кип'ятимо протягом 5 хв.⁣ Викладаємо в банку шарами гриби, нарізаний болгарський перець і цибулю.⁣

Для приготування маринаду, у 300 мл води кладемо всі спеції і варимо до закипання, після цього додаємо оцет і масло, перемішуємо.⁣ Заливаємо гриби і даємо охолонути при кімнатній температурі.⁣ Ставимо їх в холодильник і вранці вони вже готові.⁣

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин

Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів

Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні