Мариновані шампіньйони - простий рецепт консервування в домашніх умовах. Такі печериці на зиму приготувати легко і швидко - вони будуть смачнішими, ніж магазинні. Для приготування завжди використовуйте молоді та свіжі шампіньйони.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:⁣

  • печериці 400 г
  • перець болгарський 1/2 шт⁣.
  • цибуля 1/2 шт⁣.
  • оцет 9% 40 мл⁣
  • масло рослинне 1 ст. л⁣
  • сіль 1 ч. л⁣
  • цукор 2/3 ч. л⁣
  • лавровий лис 1 шт⁣.
  • перець горошок 5 шт⁣.
  • спеції (наприклад, перець, чебрець, базилік)⁣

Мариновані печериці з перцем, скріншот: YouTube
Мариновані печериці з перцем, скріншот: YouTube

Мариновані печериці з перцем, скріншот: YouTube
Мариновані печериці з перцем, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

У Хмельницькому коронавірус обірвав життя проректора та професора національного університету - їх поважали колеги та студенти

Українці масово помирають у власних домівках, лікарі розводять руками: "Не дочекалися"

Українець потрапив у страшну біду в Чехії, дружина сивіє від горя: "Допоможіть"

Відмовився від громадянської панахиди, сам ніс труну на плечах: Бондарчук дивно повівся на похороні матері

Показати ще

Приготування:⁣

Для закуски найкраще обрати найменші грибочки. Можна, звісно, і порізати великі, але дрібні печериці виглядатимуть красивіше.⁣ Миємо їх і кип'ятимо протягом 5 хв.⁣ Викладаємо в банку шарами гриби, нарізаний болгарський перець і цибулю.⁣

Для приготування маринаду, у 300 мл води кладемо всі спеції і варимо до закипання, після цього додаємо оцет і масло, перемішуємо.⁣ Заливаємо гриби і даємо охолонути при кімнатній температурі.⁣ Ставимо їх в холодильник і вранці вони вже готові.⁣

View this post on Instagram

Если нравится этот рецепт, ставьте лайк❤⁣ Вам несложно, мне приятно😘⁣ ⠀⁣ МИРОВАЯ ЗАКУСКА⁣ 🔹Ингредиенты:⁣ - шампиньоны 400 гр⁣ - перец болгарский 1/2 шт⁣ - лук 1/2 шт⁣ - уксус 9% 40 мл⁣ - масло растительное 1 ст.л⁣ - соль 1 ч.л⁣ - сахар 2/3 ч.л⁣ - лаврушка 1 шт⁣ - перец горошек 5 шт⁣ - специи ваши любимые (у меня перец, тимьян, базилик)⁣ 🔹Приготовление:⁣ 1. Покупаем самые маленькие грибочки/ можно и порезать, но так красивее.⁣ 2. Моем и кипятим 5 мин.⁣ 3. Выкладываем в банку слоями грибы, нарезанные перец и лук.⁣ 4. Готовим маринад. В 300 мл воды кладём все специи и варим до закипания, после добавляем уксус и масло, перемешиваем.⁣ 5. Заливаем грибы и даём остыть при комнатной температуре.⁣ 6. Убираем в холодильник и утром они уже готовы.⁣ Автор: @ya_anastasia.ya

A post shared by Видео рецепты ПП (@pp_kulinar_video) on

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин

Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів

Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні