Рогалики з абрикосовим джемом - надзвичайно смачні та ніжні булочки з начинкою! Завдяки цьому перевіреному способу
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Для тіста:
- Кефір (молоко) - 1 стакан
- Масло вершкове (маргарин) - 180 г
- Цукор - 120-150 г
- Дріжджі сухі - 11 г
- Яйце - 1 шт.
- Ванілін - 1 пакетик
- Борошно - 500 г⠀
Для начинки:
- Абрикосовий джем (можна будь-який на свій смак)
Приготування:
⠀
У теплий кефір додати цукор, дріжджі, розтоплене масло, ванілін і яйце, все перемішати. Додати борошно, замісити тісто і залишити його в теплі на пару годин. Тісто на рогалики не підніметься сильно, а тільки стане м'якшим.
Потім сформувати з тіста колобочки вагою по 50 г, кожен розкачати в овальну корж, на один край покласти 1 ч. л джему і зліпити рогалики. Зверху змастити сумішшю збитого жовтка з молоком.
Залишити рогалики хвилин на 30 біля духовки, яка в цей час прогрівається. Випікати 35-40 хвилин при 180°. Зверху посипати цукровою пудрою.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,