Рогалики з абрикосовим джемом - надзвичайно смачні та ніжні булочки з начинкою! Завдяки цьому перевіреному способу приготування рогалики з джемом виходять акуратними, м'якими, рум'яними і красивими. Вони просто бездоганні!

Читайте Знай в Google News!

Для тіста:

  • Кефір (молоко) - 1 стакан
  • Масло вершкове (маргарин) - 180 г
  • Цукор - 120-150 г
  • Дріжджі сухі - 11 г
  • Яйце - 1 шт.
  • Ванілін - 1 пакетик
  • Борошно - 500 г⠀

Для начинки:

  • Абрикосовий джем (можна будь-який на свій смак)

Рогалики з джемом, фото: кадр з відео
Рогалики з джемом, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз

Українці масово помирають у власних домівках, лікарі розводять руками: "Не дочекалися"

Синютка може відібрати мерське крісло у Садового - останні дані екзитполу

Молода львів'янка впала в кому на відпочинку в Туреччині, вдома ридають діти: "Терміново, допоможіть!"

Відмовився від громадянської панахиди, сам ніс труну на плечах: Бондарчук дивно повівся на похороні матері

Показати ще

Рогалики з джемом, фото: кадр з відео
Рогалики з джемом, фото: кадр з відео

Рогалики з джемом, фото: кадр з відео
Рогалики з джемом, фото: кадр з відео

Приготування:

У теплий кефір додати цукор, дріжджі, розтоплене масло, ванілін і яйце, все перемішати. Додати борошно, замісити тісто і залишити його в теплі на пару годин. Тісто на рогалики не підніметься сильно, а тільки стане м'якшим.

Потім сформувати з тіста колобочки вагою по 50 г, кожен розкачати в овальну корж, на один край покласти 1 ч. л джему і зліпити рогалики. Зверху змастити сумішшю збитого жовтка з молоком.

Залишити рогалики хвилин на 30 біля духовки, яка в цей час прогрівається. Випікати 35-40 хвилин при 180°. Зверху посипати цукровою пудрою.

Рогалики з джемом, фото: кадр з відео
Рогалики з джемом, фото: кадр з відео

View this post on Instagram

РОГАЛИКИ С АБРИКОСОВЫМ ДЖЕМОМ 🥐 ⠀ ИНГРЕДИЕНТЫ: ⠀ Для теста: Кефир(молоко)-1 стакан Масло сливочное (маргарин)-180 гр Сахар-120-150 гр Дрожжи сухие-11 гр Яйцо-1 шт Ванилин-1 пакетик Мука-500 гр ⠀ Для начинки: Абрикосовый джем(можно любой) ⠀ ПРИГОТОВЛЕНИЕ: ⠀ В теплый кефир добавить сахар, дрожжи, растопленное масло, ванилин и яйцо, все перемешала. Добавить муку, замесить тесто и оставить его в тепле на пару часов (но оно не поднимется сильно, просто станет мягче). Затем разделать тесто на колобочки весом по 50 гр, каждый раскатать в овальную лепешку, на один край положить 1 ч.л джема и сформовать рогалики. Сверху смазать смесью взбитого желтка с молоком. Оставить рогалики минут на 30 возле духовки, которая в это время прогревается. Выпекать 35-40 минут при 180°. Сверху посыпать сахарной пудрой. ⠀ Не забудьте поставить лайк, если понравился рецепт ❤️ ⠀ Приятного чаепития! ⠀ #еда #торт #десерт #закуски #салаты #пироги #рыба #торты #рецепты #кулинария #завтрак #закрутки #обед #ужин #вкусно #повар #блюда #пирог #тесто #выпечка #рецепт #рогалики

A post shared by Рецепты (@cooking_mag) on

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин

Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів

Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні