Помідори з синіми сливами - просто знахідка взимку! У такої консервації виходить дуже приємний маринад, смачні помідори з ніжним ароматом слив. Розсіл настільки смачний, малосолений, що його можна пити замість компоту. Навіть нарізані шматочки моркви з'їдаються з великим апетитом.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Помідори невеликого розміру
  • Сливи сині (угорка)
  • Маринад на 1 літр
  • Всього 0.5 ст. ложки солі
  • Цукру - 100 г.
  • Яблучний 6% оцет 1/4 склянки.

Помідори з синіми сливами, фото: кадр з відео
Помідори з синіми сливами, фото: кадр з відео

Помідори з синіми сливами, фото: кадр з відео
Помідори з синіми сливами, фото: кадр з відео

Приготування:

Популярні новини зараз

Українці масово помирають у власних домівках, лікарі розводять руками: "Не дочекалися"

Синютка може відібрати мерське крісло у Садового - останні дані екзитполу

Молода львів'янка впала в кому на відпочинку в Туреччині, вдома ридають діти: "Терміново, допоможіть!"

У львів'ян відберуть автівки на дизелі

Показати ще

У чисті стерилізовані банки складаємо помідори упереміш зі сливами (1/3 слив, 2/3 помідор). Консервацію за бажанням можна приготувати з рівних частини слив і помідорів. Заливаємо окропом, накриваємо кришками, даємо постояти 20 хвилин.

Воду злити, закип'ятити, знову заливаємо і нехай стоять протягом 20 хвилин. Злити воду втретє, додати сіль, цукор, оцет, закип'ятити, залити в банки і закатати. Банки перевернути укрити чимось теплим і залишити до повного охолодження. Зберігати в прохолодному місці.

Помідори з синіми сливами, фото: кадр з відео
Помідори з синіми сливами, фото: кадр з відео

View this post on Instagram

Помидоры с синими сливами - просто находка зимой Давно пробовал такие помидоры. Взял даже рецептик. Но все время как - то было не этого! А время сейчас именно то, когда помидоры и сливы ломятся на прилавках! В помидорах, консервированных с синими сливами, получается весьма приятный маринад, вкусные помидоры с нежным ароматом слив. Рассол настолько вкусный, малосоленый, что его можно пить вместо компота. Даже нарезанные кусочки моркови съедались с большим аппетитом. 📝Ингредиенты: Помидоры не очень большие Сливы синие (венгерка) Маринад на 1 литр Всего 0.5 ст. ложки соли Сахара - 100 г. Яблочный 6% уксус 1/4 стакана. 📝Как готовить: В чистые стерилизованные банки укладываем помидоры вперемешку со сливами (1/3 слив, 2/3 помидор). Хотя в рецепте было сказано, что нужно равные части слив и помидорчиков, я все таки решила, что помидоры я люблю больше. Заливаем кипятком, накрываем крышками, даем постоять 20 минут. Воду слили, вскипятили, снова заливаем, опять пусть стоят 20 минут. В третий раз воду слили, добавили соль, сахар, уксус, вскипятили, залили в банки и закатали. Банки перевернуть укрыть чем -нибудь теплым и оставить до полного остывания. Хранить в прохладном месте. #консервация #закатки #закаткиназиму #заготовкиназиму #zakatki #zagotovkinazimu

A post shared by Консервация! (@konservacjya) on

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин

Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів

Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні