Яблучний мед являє собою дуже густий фруктовий сироп, який можна дуже просто приготувати на зиму в будь-яких кількостях. Така незвичайна заготівля також є хорошим противірусним засобом, вона підтримає імунну систему і не дасть застуді навіть і шансу. Яблучний мед можна сміливо використовувати в якості інгредієнта для приготування інших страв.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Смачними вийдуть коржі на основі такого сиропу, та й просто торти з яблучним медом матимуть смачний аромат. Про цей рецепт стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Дневник дачника".
Що нам потрібно:
- яблука-2. кг;
- цукор-кг;
- вода.
Спосіб приготування:
- Яблука промити і нарізати на четвертинки разом з серцевиною. Вирізати потрібно тільки підгнилі місця і четвертиночки. Далі заливаємо яблука водою, щоб вони були повністю покриті. Тепер потрібно довести до кипіння і варити до того моменту, поки яблука не розваряться.
- За допомогою друшляка і рушника або марлі відціджуємо сік, додаємо цукор з розрахунку на 1.5 літра соку - 1 кг цукру. Варити до густоти сиропу, розлити по стерильним банкам і закрити. Мед охолоне, настоїться і буде схожий на желе або на ніжний мармелад.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Раніше повідомляли, гречана, манна, кукурудзяна, перлова: як правильно варити каші.
Як повідомляв Знай.uа, кекс з родзинками, вишнею, горіхами і коньяком: випічка, яка перетворить звичайне чаювання на свято.
Знай.uа писав, запечена картопля з курячим філе і маринованими огірками: оригінальний спосіб приготування.