Кабачкові пиріжки з м'ясом виходять ніжні, м'які і дуже смачні! На сніданок — просто відмінна, легка і дуже смачна
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Кабачок 300 г
- Курячий фарш 150 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйця 1 шт.
- Сметана 4 ст. л.
- Сіль, чорний мелений перець за смаком
- Кефір 0,5 скл.
- Рослинна олія для смаження
- Борошно 5 ст. л.
Приготування:
Молодий кабачок добре миємо під проточною водою, обрізаємо хвостики і натираємо на крупній тертці. Додаємо яйце і сметану. Добре перемішуємо. Солимо і перчимо, вливаємо кефір. Борошно просіваємо і додаємо до кабачків. Добре вимішуємо - тісто має бути і не густим, і не рідким, тому кількість борошна потрібно контролювати на око.
⠀
Цибулю очищаємо, ріжемо дрібно і обсмажуємо на олії до м'якості. Додаємо курячий фарш (або будь-який інший), солимо, посипаємо перцем. Обсмажуємо до готовності.
В іншу сковороду вливаємо олію і ложкою викладаємо кабачкове тісто, як оладки, тільки трохи більше і овальної форми. Коли низ оладок трохи зарум'яниться, зверху викладаємо ближче до краю по ложці готового фаршу.
⠀
Лопаткою накриваємо м'ясо іншою половиною оладки, трохи придавлюємо і перевертаємо на іншу сторону. Обсмажуємо на невеликому вогні під закритою кришкою, перевернувши пиріжки, ще протягом 5 хвилин. Викладаємо на тарілку, подаємо зі сметаною.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,