Кабачкові пиріжки з м'ясом виходять ніжні, м'які і дуже смачні! На сніданок — просто відмінна, легка і дуже смачна страва. Та й на обід чи вечерю ніхто не відмовиться від цих апетитних кабачкових пиріжків.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Кабачок 300 г
  • Курячий фарш 150 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Яйця 1 шт.
  • Сметана 4 ст. л.
  • Сіль, чорний мелений перець за смаком
  • Кефір 0,5 скл.
  • Рослинна олія для смаження
  • Борошно 5 ст. л.

Кабачкові пиріжки з м'ясом, фото: кадр з відео
Кабачкові пиріжки з м'ясом, фото: кадр з відео

Кабачкові пиріжки з м'ясом, фото: кадр з відео
Кабачкові пиріжки з м'ясом, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Приготування:

Молодий кабачок добре миємо під проточною водою, обрізаємо хвостики і натираємо на крупній тертці. Додаємо яйце і сметану. Добре перемішуємо. Солимо і перчимо, вливаємо кефір. Борошно просіваємо і додаємо до кабачків. Добре вимішуємо - тісто має бути і не густим, і не рідким, тому кількість борошна потрібно контролювати на око.

Цибулю очищаємо, ріжемо дрібно і обсмажуємо на олії до м'якості. Додаємо курячий фарш (або будь-який інший), солимо, посипаємо перцем. Обсмажуємо до готовності.

Кабачкові пиріжки з м'ясом, фото: кадр з відео
Кабачкові пиріжки з м'ясом, фото: кадр з відео

Кабачкові пиріжки з м'ясом, фото: кадр з відео
Кабачкові пиріжки з м'ясом, фото: кадр з відео

Кабачкові пиріжки з м'ясом, фото: кадр з відео
Кабачкові пиріжки з м'ясом, фото: кадр з відео

В іншу сковороду вливаємо олію і ложкою викладаємо кабачкове тісто, як оладки, тільки трохи більше і овальної форми. Коли низ оладок трохи зарум'яниться, зверху викладаємо ближче до краю по ложці готового фаршу.

Лопаткою накриваємо м'ясо іншою половиною оладки, трохи придавлюємо і перевертаємо на іншу сторону. Обсмажуємо на невеликому вогні під закритою кришкою, перевернувши пиріжки, ще протягом 5 хвилин. Викладаємо на тарілку, подаємо зі сметаною.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин

Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів

Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні