Ведуча програми "Ревізор " Юлія Панкова відома українцям не тільки як телезірка, а й як захоплений і талановитий кулінар. Панкова обожнює готувати і ділитися з фанатами рецептами своїх творінь. 1 жовтня в Україні відзначається Міжнародний день кави. І щоб ви могли почати свій ранок з гарного настрою, чашечки ароматної кави, і однієї авторської солодощі, Панкова приготувала вишуканий рецепт кавового Брауні. Ніжний і підбадьорливий смак гарантований. "Рекомендую вживати всім кавоманам!"— - з посмішкою каже Юлія Панкова.

Отже, для приготування фірмового юлиного Брауні а-ля "Ревізор", знадобляться наступні інгредієнти:

200 г – вершкового масла

250 г – шоколаду

Популярні новини зараз
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Показати ще

4 шт. – яєць

½ Ч. л. – розчинної кави

180 г – коричневого цукру

12 ч. л. - морської солі

½ Ч. л. – ваніліну

½ Ч. л. - розпушувача

6 ст. л. - борошна

Приготування:

1. Розігрійте духовку до 160 градусів.

2. Змастіть форму маслом і присипте борошном.

3. Розтопіть шоколад з маслом на водяній бані або в мікрохвильовій печі, додайте половину

цукрового піску і кави. Ретельно перемішайте.

4. В окремій мисці збийте яйця і цукровий пісок. Додайте ванілін.

5. З'єднайте шоколадно-масляну масу з яйцями, постійно перемішуючи.

6. Додайте сіль і розпушувач.

7. По одній ложці додайте борошно. Потрібна консистенція густої сметани.

8. Викладіть тісто в форму.

9. Випікайте 18-20 хвилин.

10. Остудіть, поріжте, посипте какао, прикрасьте кавовим зерном.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, легкий суп з фрикадельками і кабачкової локшиною: дієтичне перша страва всього за 15 хвилин