Помідори скибочками в желе - незвична овочева заготовка на зиму. Вона не лише приємно урізноманітнить ваше повсякденне
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом помідорів скибочками у желе поділився телеграм-канал "Дневник дачника".
Інгредієнти:
- помідори
- цибуля
- перець горошком
- желатин
- сіль
- цукор
- оцтова есенція
Приготування:
На дно підготовлених банок покласти лавровий лист. Помідори нарізати скибочками, укласти в банки. Зверху додати 5-6 кружалець цибулі і перець горошком. Приготувати заливку. Желатин замочити на 40-60 хв.
Закип'ятити воду, додати сіль, цукор, набряклий желатин, прокип'ятити і залити вміст банок. Поставити стерилізувати: літрові банки - 20 хв, дволітрові — 30 хв, трилітрові — 40 хв.
На дволітрову банку додати 1 ч. ложку оцтової есенції і закатати. Для заливки: на 1 л води — 1 ч.ложка желатину, 1 ст. ложка солі, 2 ст. ложки цукру.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,