Салати часто пропонуються як важлива складова дієти при схудненні, однак яким саме слід дати перевагу? Головна задача салатів при спробах скинути вагу — забезпечити організм поживними речовинами, не споживаючи зайвих калорій — і у цьому зарадять наступні рецепти.

Читайте Знай в Google News!

Порадами щодо салатів для схуднення ділиться видання Reply.ua

На думку деяких експертів зі схуднення, більшість дієтичних салатів спрямована не тільки на зниження ваги, але і на очищення організму від токсинів і шлаків — однак, такий погляд не поділяють лікарі-дієтологи. Крім того, багато салати сприяють позбавленню від хронічних закрепів за рахунок підвищеного змісту клітковини.

Найкориснішим салатом під час дієти експерти називають "щітку". Готувати цей салат дуже просто - з морської капусти, свіжої капусти, буряка, яблук і моркви. Найкращою заправкою для нього стане трохи рослинної олії та лимонного соку.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

При бажанні можна відмовитися від морської капусти - але дієтологи відзначають значний вміст йоду у цій водорості.

Скріншот YouTube
Скріншот YouTube

Заповнити дефіцит мінералів і вітамінів під час дієти допоможе різнокольоровий салат з солодкого перцю, свіжих томатів, цибулі-порею, зеленої цибулі і петрушки. Такий салат можна заправляти нежирною сметаною або овочевим бульйоном, хоча рослинна олія теж буде непоганим варіантом.

Також під час схуднення прекрасно підійде салат з огірків і кропу, заправлений оливковою олією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, швидка і смачна закуска з лаваша – як приготувати сирні палички з часником. Сирні палички в лаваші з часником — це дуже швидка і смачна закуска, яку можна приготувати за лічені хвилини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ситний турецький суп з червоної сочевиці — страва, яка зарядити енергією на весь день. Готується швидше, ніж квасоля чи горох – оригінальний рецепт ситного турецького супу з сочевиці