Шарлотка, мабуть, є найпопулярнішою
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 3 курячих яйця
- 1 склянка цукру
- 1 склянка сметани
- 1 склянка борошна
- 1 ч/л соди
- 3 середніх за розміром яблука
- жменя заморожених порічок
- жменя замороженої чорної смородини
Приготування:
⠀
Збити яйце та цукор. Ввести сметану, збити. Соду гасимо оцтом, додаємо і збиваємо. Яблука готові, залишилося нарізати їх тонкими скибочками. У тісто вводимо борошно, збиваємо до однорідної маси.
Половину тіста для "шарлотки" виливаємо в змащену форму маслом і укладаємо яблука.
Далі викладаємо заморожену смородину та порічки. Заливаємо зверху залишками тіста і випікаємо в духовці 30-40 хв при 180 градусах. Готовність перевіряємо зубочисткою: якщо вона суха - готово. Перевертаючи, витягуємо виріб з форми. Шарлотку можна подавати до столу не прикрашаючи і навіть гарячою.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,