Закуска гостра з баклажанами - цей
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом гострої закуски з баклажанів поділився телеграм-канал "Дневник дачника".
Інгредієнти:
- баклажани - 2,5 кг;
- перець салатний різнокольоровий - 1-1,5 кг;
- цибуля - 0,8 кг;
- морква - 2 штуки;
- цукор - 6-7 ст. ложок;
- оцет 9 % - 5 ст. ложок;
- олія рослинна, соняшникова 150-180 г;
- сіль - 1 ст. ложка;
- перець чорний мелений - 1 ч. ложка;
- гіркий перець - 2 шт. (дрібно порізати) або сухий мелений - 1 ст. ложка;
- часник - 5 головок (подрібнити)
- приправа до корейської моркви - 2 ч. ложки;
- зелень селери - 100 г;
- кінза або петрушка - пучок.
Приготування:
Баклажани відварити у солоній воді до готовності. Спершу поставити під прес, а потім нарізати на великі кубики. Перець нарізати локшиною. Цибулю нарізати часточками по 3-5 мм. Морквину натерти на тертці для овочів по-корейськи або на звичайній великій.
Далі все змішуємо у великому посуді, щоб було зручно перемішувати. Порада: сіль, цукор і оцет трохи залишити і додавати на свій смак. Якщо гостру закуску з баклажанами хочете заготувати на зиму, то на цьому етапі викладаємо її в баночки по 0,5 л і стерилізуємо протягом 40 хвилин.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,