Виноградний компот на зиму - готується швидко і без жодних проблем. Виноград можна використовувати будь-яких сортів. Найкраще підходить темний виноград, оскільки він надає компоту шикарний насичений колір і ! Все дуже швидко, просто і смачно!
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Виноград
- Цукор
- Лимон
Приготування:
Виноград промиваємо в проточній воді. У добре вимиті і висушені банки розкладаємо грона винограду. Заповнюємо банку майже на 1/2. Найкраще використовувати 3-х літрові банки. Лимон ріжемо на кружечки.
Кладемо по 1-2 кружечка лимона у кожну банку. Лимон урізноманітнює смак і додасть гарний колір компоту. У кожну банку додаємо 200-250 г цукру. Заливаємо крутим окропом. Закриваємо кришками. Перевертаємо банки догори дном і гарненько укутуємо мінімум на добу.
Обов'язково підпишись на наш канал в щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Картопля за цим виходить дійсно божественною. Зверху блюдо приваблює запеченою ароматною скоринкою, а всередині - ніжною картоплею.
Як повідомляв портал "Знай.ua", Такі цукерки шалено смачні, проте калорійні. В одній шоколадній цукерці з арахісовою пастою міститься близько 90 ккал.
Також "Знай.ua" писав, Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.