Виноградний компот на зиму - готується швидко і без жодних проблем. Виноград можна використовувати будь-яких сортів. Найкраще підходить темний виноград, оскільки він надає компоту шикарний насичений колір і смак! Все дуже швидко, просто і смачно!

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Виноград
  • Цукор
  • Лимон

Виноградний компот, фото: instagram.com/larisa_valerievna_
Виноградний компот, фото: instagram.com/larisa_valerievna_

Виноградний компот, фото: instagram.com/larisa_valerievna_
Виноградний компот, фото: instagram.com/larisa_valerievna_

Популярні новини зараз

"Слугу" Зеленського Галину Третьякову "вигнали" з Ради за скандал з покійним Антоном Поляковим

Укрзалізниця підготувала невакцинованим українцям неприємний сюрприз: квиток на поїзд і 300 гривень

Штраф в 30-50 тисяч і суд: що загрожує українцям без Covid-сертифіката в транспорті

Оля Полякова звернулася до психолога через серйозну кризу у сім'ї: "Діти тримають"

Показати ще

Приготування:

Виноград промиваємо в проточній воді. У добре вимиті і висушені банки розкладаємо грона винограду. Заповнюємо банку майже на 1/2. Найкраще використовувати 3-х літрові банки. Лимон ріжемо на кружечки.

Кладемо по 1-2 кружечка лимона у кожну банку. Лимон урізноманітнює смак і додасть гарний колір компоту. У кожну банку додаємо 200-250 г цукру. Заливаємо крутим окропом. Закриваємо кришками. Перевертаємо банки догори дном і гарненько укутуємо мінімум на добу.

Виноградний компот, фото: instagram.com/larisa_valerievna_
Виноградний компот, фото: instagram.com/larisa_valerievna_

Виноградний компот, фото: instagram.com/larisa_valerievna_
Виноградний компот, фото: instagram.com/larisa_valerievna_

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, запечена картопля по-турецьки: ця страва вразить в саме серце навіть найбільш розбалуваного гурмана. Картопля за цим рецептом виходить дійсно божественною. Зверху блюдо приваблює запеченою ароматною скоринкою, а всередині - ніжною картоплею.

Як повідомляв портал "Знай.ua", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачного ласощі. Такі цукерки шалено смачні, проте калорійні. В одній шоколадній цукерці з арахісовою пастою міститься близько 90 ккал.

Також "Знай.ua" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Майстер Шеф": справжня магія на вашій кухні. Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецептом ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.