Зараз ми розберемо з вами рецепт курячих котлет в духовці для послідовників руху правильного харчування. Щоб їх приготувати, нам знадобиться куряче філе в розмірі 700 грам і дві середні цибулини. Також два-три скибочки батона, 100 грам панірувальних сухарів і сіль зі спеціями за смаком.

Читайте Знай в Google News!

Всі інгредієнти необхідно пропустити через м'ясорубку, а фарш, згодом, гарненько перемішати і відбити. Це є обов'язковою процедурою.

Тому слід рукою, змоченою у воді, відривати грудочки фаршу, які за величиною повинні дорівнювати котлеті, і з відстані близько 20 сантиметрів кидати назад в миску, розбиваючи таким чином фарш протягом п'яти хвилин.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Це дозволить йому стати більш еластичнішою і добре формуватися, практично не прилипаючи до рук. Далі слід сформувати котлети, занурити їх в паніровку і викласти на пергамент. Після чого, відправити в духовку при температурі 170 °C на 30-40 хвилин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, виноградний компот на зиму: всього три складові для напою насиченого кольору і смаку.

Як повідомляв "Знай.ua", яблука у власному соку на зиму: максимум вітамінів в банку і натуральний смак.

Знай.ua писав, домашній натуральний сир: з цим простим рецептом ви забудете дорогу в магазин. У ньому немає ні консервантів, ні барвників, які зазвичай додають в сир, що продається в магазинах. Тому цей молочний домашній продукт можна сміливо давати навіть малюкам.