Неймовірна закуска з маринованих фаршированих зелених помідорів із зеленню за рецептом youtube-каналу "Сімейна кухня". Хто не знає, що робити із зеленими помідорами - готуйте нереальну смакоту на зиму. Ароматна закуска до святкового столу не залишить бацдужим жодного гостя.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти для 7 літрів:
4,5 кг зелені помідори
3 шт гострий стручковий перець червоного кольору
2 гол. часник
50 гр петрушка
50 гр кріп
50 гр кінза
200 мл винний оцет
3 л води
1 пучок селери (гілочки)
3 шт хрін листя
5 ст. л. сіль (з них 2 ст. л. в начинку)
7 ст. л. цукор
Спосіб приготування: плотно вкладаємо зелень на дно.
Готуємо начинку для помідорів - з петрушки, кінзи і перцю- дрібно нарізаємо і викладаємо в миску. Перець нарізаємо мілкими кубиками і викидаємо в миску. Додаємо зубці тадушеного часнику, дві столові ложки солі від загальної кількості, але без верху. Добре перемішуємо суміш - запах збиває з ніг.
Фарширувати помідори: розрізати на четверо, але не до кінця, щоб легко відкривались - закладаємо начинку у кожну помідорку і одразу в банку.
Намагайтесь вкладати у банку тісненько.
Далі слід приготувати маринад і простерилізувати у великій каструлі, на дно тряпку.
Маринад:
цукор
залишки солі
винний оцет
Кип’ятити 1 хвилину і гарячим залити банки, щоб не лопнули, помало і по трохи заливали гарячий маринад.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, виноградний компот на зиму: всього три складові для напою насиченого кольору і смаку.
Як повідомляв "Знай.ua", яблука у власному соку на зиму: максимум вітамінів в банку і натуральний смак.
Знай.ua писав, рецепт м'яких курячих котлет: для любителів ніжності в роті.