Приготування смачного грибного супу - дуже проста справа, особливо якщо це буде грибний суп-пюре. Рецепт грибного супу з приємним своєрідним смаком, який не можна сплутати ні з яким іншим. Оригінальне перша страва стане візитною карткою кожної господині.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом поділився кулінарний телеграм-канал Real Food.

Інгредієнти:

Вода 2л.
Курячий окор.(без шкіри) 750г
Печериці 300г
Картопля-300г
Морква 100г
Цибуля 50г
Масло 15г
Сіль і спеції за смаком

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Гриби, фото: pixabay.com
Гриби, фото: pixabay.com

Спосіб приготування:
Готуємо бульйон на курячих стегенцях(без шкіри) 35-40 хвилин, як закипить вода, знімаємо пінку і зменшує вогонь (при необхідності можна процідити бульйон після готовності).

В цей час робимо зажарку на сковороді. На маслі для смаження обсмажуємо цибулю 2-3 хвилини, додаємо моркву (натерти на тертці), обсмажуємо 3-5 хвилин. Далі в сковороду до цибулі і моркви додаємо гриби (нарізати пластинками), готуємо зажарку ще хвилин 15.

Виймаємо з бульйону стегенця, охолоджуємо і нарізаємо. На середньому вогні в бульйон додаємо нарізану картоплю і зажарку, варимо до готовності картоплі. Нарізане куряче м'ясо додаємо в каструлю разом з сіллю і спеціями. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і готуємо ще 5-7 хвилин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, виноградний компот на зиму: всього три складові для напою насиченого кольору і смаку.

Як повідомляв "Знай.ua", яблука у власному соку на зиму: максимум вітамінів в банку і натуральний смак.

Знай.ua писав, рецепт м'яких курячих котлет: для любителів ніжності в роті.