Капкейки, або кексики — мрія будь-якої господині. Вони можуть служити не тільки смачною прикрасою для солодкого столу, але і чудово підходити до чаю. А чашечка кави з маленьким капкейком з ранку-запорука чудового настрою. Класика капкейків-це ванільні кексики на пшеничному борошні з сиром, і сьогодні ми будемо вчитися готувати саме їх.
Щоб здивувати гостей, домашніх і себе, кохану, нам знадобляться наступні

Інгредієнт

Для тесту:

80 г вершкового масла

100 г цукру

2 яйця

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

150 г пшеничного борошна

1 ч. л розпушувача

50 г молока

Для крему:

100 г вершкового масла

300 г сирного сиру

90 г цукрової пудри

Приготування

1.Основа.Розм'якшене вершкове масло збийте з цукром до посвітлення.Потім додайте яйця по одному, кожен раз ретельно збиваючи.

2.Борошно і розпушувач перемішайте і додайте до маси половину.Перемішайте міксером, влийте молоко і знову перемішайте.Додайте борошно, що залишилося.Тісто має вийде однорідним.

3.У форму для капкейків викладіть тісто, заповнюючи осередки на 2/3.Випікайте в розігрітій до 180С духовці 25-30 хвилин.Орієнтуйтеся по своїй духовці.Дайте кексам повністю охолонути.

4.Крем.Розм'якшене вершкове масло збийте з цукровою пудрою.Маса повинна посвітліти, додайте сирний сир.Добре збийте. Крем повинен вийти однорідним і повітряним.

5.На остиглі основи викладіть крем за допомогою кондитерського мішка і насадок.Прикрасьте на свій смак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, розкішна закуска з маринованих фаршированих зелених помідорів: справжня смакота на зиму.

Як повідомляв Знай.uа, Осіння смакота: як приготувати сирну запіканку з гарбузом.

Знай.uа писав, оригінальний грибний суп: дуже смачна перша страва стане візитною карткою кожної господині.