Щоб правильно і смачно підсмажити свинячі реберця гриль, знадобиться маринад, який зробить м'ясо м'якшим і ніжнішим, підкреслить його
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Чудовим рецептом реберець на грилі в пиві з медом поділився сайт "
Інгредієнти:
- 1,5 кг реберець;
- 600 мл пива;
- 2 ложки меду;
- 1 ст. л. солі;
- 10 горошин перцю;
- 1 лавровий листок.
Приготування
Промиті ребра порізати, скласти в каструлю. Мед розтопити, влити кілька ложок пива, розтерти до однорідності, потім додати решту пінного напою. Ввести сіль, дочекатися повного розчинення. Пиво буде пінитися, кладіть частинами і добре розмішуйте.
Розчавити горошки перцю тильною стороною ножа, закинути в маринад. Покришити лавровий листок, додати до пива. Залити реберця, накрити, залишити мінімум на 5 годин. Вийняти м’ясо з маринаду. Якщо використовується штучний гриль, то добре віджати шматочки, щоб крапель було менше. Довести реберця до готовності.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,