Вареники з картоплею та грибами по-полтавськи повинні бути пишними і м'яким, Варять їх зазвичай на пару.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом вареників з картоплею та грибами по-полтавськи поділився сайт .
Інгредієнти:
-
3 ст. борошно
-
1 ст. кефір
-
1 яйце
-
2 ст. ложки соняшникова олія
-
1 щіпка солі
-
1 ч. ложка сода
Начинка:
-
3- 4 картопля
-
2 цибулина
-
4 ст. ложки смажених грибів
-
сіль на ваш смак
-
сметана
Приготування:
Почищену картоплю варимо в підсоленій воді. Одну цибулину дрібно нарізаємо і обсмажуємо на пісному маслі з дрібно нарізаними грибами. З готової картоплі зливаємо воду, товчемо і додаємо до картоплі підсмажені гриби і цибулю.
Обов'язково підпишись на наш канал в , щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Картопля за цим виходить дійсно божественною. Зверху блюдо приваблює запеченою ароматною скоринкою, а всередині - ніжною картоплею.
Як повідомляв портал "Знай.ua", Такі цукерки шалено смачні, проте калорійні. В одній шоколадній цукерці з арахісовою пастою міститься близько 90 ккал.
Також "Знай.ua" писав, Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.