Хочете порадувати рідних і близьких найніжнішим десертом, але всі кондитерські ідеї давно закінчилися, а купувати десерти в магазині — нітрохи не оригінально? Вихід є. Спробуйте приготувати апетитні" бомбочки " з полуничним джемом і кремом.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУнікальний рецепт публікує Telegram-канал" Салати та десерти", цей кулінарний винахід належить блогеру Мадіні. Приготування таких бомбочек займає зовсім небагато часу, а результат перевершує всі очікування. Відірватися від них складно. Але не турбуйтеся — ваші гості, а особливо діти, зметуть їх зі столу моментально, і спокушатися буде ніколи. Заінтриговані? Тоді швидше закуповуйте необхідні інгредієнти, і ми почнемо підготовку.
Інгредієнти:
Яйця 5 шт
Цукор 150 гр
Борошно 150 гр
Для крему:
Вершки 33% 300 мл
Сирний сир 250 гр
Цукрова пудра 5 ст л
Джем полуничний
Приготування:
Яйця з цукром збити до пишної, білої маси. Додати борошно і перемішати лопаткою. Розлити тісто на деко. Випікати при 180 гр до золотистої скоринки. Готовий корж порізати на кружечки. Кожен гурток просочити сиропом, змастити кремом і в середину покласти джем. Накрити другим кружечком. Краї обмазати кремом і вмочити в бісквітну крихту. Крихту зробити з обрізків коржа.
Готуємо крем: вершки збити до пишної маси, додати сирний сир і цукрову пудру, продовжувати збивати ще одну хвилинку. Готові тістечка відправити в холодильник на кілька годин просочуватися.
Приємного апетиту !
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, як зробити бюджетну смачну намазку на хліб
Як повідомляв портал Знай.uа, найпростіший рецепт квашеної капусти, як готували наші дідусі і бабусі
Також Знай.uа писав, як приготувати легендарну козацьку медовуху в домашніх умовах