Медовуха - це найдавніший, дуже корисний і смачний алкогольний з меду. Чим більше витримка, тим більше градус! Медовуху цілком можна приготувати вдома.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Простим рецептом медовухи ділиться 1000 menu.
Інгредієнти:
Приготування:
Для приготування домашньої медовухи використовуйте ароматний, квітковий мед. Відміряйте необхідну кількість хмелю і дріжджів. Можна використати хміль і спеціальні пивні дріжджі. Знайти це все можна в спеціалізованому магазині з пивоваріння.
Відміряйте необхідну кількість води. Налийте в каструлю, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Потім додайте мед і перемішайте до повного його розчинення. Дайте суміші покипіти хвилин 5. Під час кипіння знімайте піну, яка буде утворюватися.
Потім перелийте все в банку і остудіть до теплого стану. Вмішайте дріжджі і хміль. Накрийте банку марлею і приберіть в тепле місце на кілька днів для бродіння. На бродіння піде 5-7 днів.
Після припинення процесу бродіння напій процідіть через кілька шарів марлі. Чим більше шарів, тим менше потім буде осад. Розлийте по пляшках, закрийте кришками і поставте в прохолодне місце для настоювання і зберігання. Через тиждень напій можна пробувати.
Обов'язково підпишись на наш канал в , щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Картопля за цим виходить дійсно божественною. Зверху блюдо приваблює запеченою ароматною скоринкою, а всередині - ніжною картоплею.
Як повідомляв портал "Знай.ua", Такі цукерки шалено смачні, проте калорійні. В одній шоколадній цукерці з арахісовою пастою міститься близько 90 ккал.
Також "Знай.ua" писав, Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.