Холодні закуски з риби досі займають важливе місце на святкових столах та у щоденному меню. Серед них така ніжна і оригінальна
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Сардина в олії - 450 г
- Рис - 200 г
- Яйце - 2 шт.
- Цибуля - 2 шт.
- Соняшникова олія - на свій смак
- Сіль - на свій смак
- Чорний перець (мелений) - на свій смак
- Вафельні конуси - на свій смак
- Майонез - 3 ст. л.
Приготування:
Відварити рис. Дрібно наріжте цибулю і обсмажте її на рослинній олії до золотистого відтінку. Рибу разом з розсолом (соком, маслом) розімніть виделкою. Додайте до неї остиглі цибулю і рис, перемішайте до однорідності, посоліть і поперчіть на свій смак.
Зазвичай риба в консервах вже приправлена, але рис з цибулею розбавлять смак і спецій може бути вже недостатньо.
Збийте два яйця. Вафельні конуси нафаршируйте начинкою і дайте їм трошки розм'якнути - для цього знадобиться буквально кілька хвилин. Кожен конус умочіть в яйце і викладіть на розігріту сковорідку з олією.
Обсмажуйте закуску до золотистого кольору з кожного боку і викладайте на тарілку. Дайте "рибним хвостикам" трохи охолонути в холодильнику, а потім подавайте закуску до столу. Страву подають виключно у холодному вигляді.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо, як приготувати
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,