Пишний вершковий крем для тортів та тістечок можна без зайвих клопотів приготувати з жирних густих вершків. Його використовують для прикрашання тістечок, святкових тортів та іншої випічки. Також цей крем можна подавати як десерт, додавши жменю ягід і листочок м'яти для прикраси.

Читайте Знай в Google News!

Простим рецептом домашнього вершкового крему з молока і вершкового масла поділився сайт "Со вкусом".

Інгредієнти:

  • вершкове масло - 200 г
  • молоко - 200 мл
  • цукрова пудра - на свій смак

Вершковий крем, фото: кадр з відео
Вершковий крем, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз

Кабмін планує повний локдаун на новорічні свята — "слуга народу" Дубінський

Біллі Айліш розповіла, як взяла у рот у 15 років: "Помістився повністю"

Катерина Бужинська готова до зустрічі Білого Бика, повз таку красу не пройде ніхто

У Чернівцях померла легендарна медик, яка врятувала сотні життів: "Поринула до зірок"

Показати ще

Приготування:

Спершу необхідно змішати молоко з низькою жирністю (близько 2 %) і вершкове масло (72% жирності). Поставте суміш на маленький вогонь, помішуючи, дайте маслу повністю розтанути і відразу ж зніміть з плити, не доводячи суміш до кипіння.

Збивайте суміш за допомогою блендера або міксера протягом 5-10 хвилин в залежності від потужності приладу. Після того як на поверхні з'явиться щільна плівка, перелийте вершки в місткість для зберігання і поставте в холодильник мінімум на 6 годин. Охолоджені вершки збивайте до стійкої піни, додавши цукрову пудру

Вершковий крем, фото: кадр з відео
Вершковий крем, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями та щавлем: справжня українська страва на вашому столі

Як повідомляв портал "Знай.ua", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачного ласощі. Такі цукерки шалено смачні, проте калорійні. В одній шоколадній цукерці з арахісовою пастою міститься близько 90 ккал.

Також "Знай.ua" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Майстер Шеф": справжня магія на вашій кухні. Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецептом ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.