Пишний вершковий крем для тортів та тістечок можна без зайвих клопотів приготувати з жирних густих вершків. Його використовують для прикрашання тістечок, святкових тортів та іншої випічки. Також цей крем можна подавати як , додавши жменю ягід і листочок м'яти для прикраси.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Простим рецептом домашнього вершкового крему з молока і вершкового масла поділився сайт "".
Інгредієнти:
- вершкове масло - 200 г
- молоко - 200 мл
- цукрова пудра - на свій смак
Приготування:
Спершу необхідно змішати молоко з низькою жирністю (близько 2 %) і вершкове масло (72% жирності). Поставте суміш на маленький вогонь, помішуючи, дайте маслу повністю розтанути і відразу ж зніміть з плити, не доводячи суміш до кипіння.
Збивайте суміш за допомогою блендера або міксера протягом 5-10 хвилин в залежності від потужності приладу. Після того як на поверхні з'явиться щільна плівка, перелийте вершки в місткість для зберігання і поставте в холодильник мінімум на 6 годин. Охолоджені вершки збивайте до стійкої піни, додавши цукрову пудру
Обов'язково підпишись на наш канал в , щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати з яйцями та щавлем: справжня українська страва на вашому столі
Як повідомляв портал "Знай.ua", Такі цукерки шалено смачні, проте калорійні. В одній шоколадній цукерці з арахісовою пастою міститься близько 90 ккал.
Також "Знай.ua" писав, Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.