Рибка за цим рецептом виходить ніжною, соковитою і дуже смачною. Ця страва добра тим, що вона поєднує і рибу, і овочі, що дуже корисно. Таке блюдо можна приготувати як на святковий стіл, оскільки воно виглядає дуже красиво, так і у звичайний день.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяФарширована скумбрія з овочами
Для страви нам знадобиться:
🔸свіжа сĸумбрія
🔸морква
🔸цибуля
🔸картопля
🔸сіль, чорний мелений перець і солодка паприка
Миємо рибку і виймаємо нутрощі і хребет через спинку. Це не так складно, як може здатися. Обов'язково на спинці зріжте плавники та акуратно вийміть хребет.
Попередньо обсмажте моркву і цибулю, посоліть і поперчіть
Начиніть скумбрію овочевою заготівлею і викладіть на деко покрите пергаментом, змащувати маслом пергамент не потрібно, а щоб рибĸа не прилипла, покладіть під неї тонкі кружальця лимона - він і захистить нашу рибу від прилипання і додасть чудовий аромат.
Навколо скумбрії викладаємо картоплю, яку посипаємо рясно паприкою і даємо трохи солі і перцю.
Ставимо наше блюдо в розігріту до 180С духовку на 40 хвилин.
Овочі просочаться соком жирної, але корисної скумбрії і можете бути впевнені - цей шедевр зметуть зі стола за мить.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, ваші рідні не зможуть відірватися від цієї смакоти: швидкий рецепт закуски з баклажанів.
Як повідомляв портал Знай.ua, заготовки помідорів на зиму без консервації, для борщу, салатів і соусів.
Також Знай.ua писав про рецепт золотистої перловки з овочами