Печінка дуже корисна для здоров'я людини. Тому багато хто включають її у свій раціон. Але крім вареної та смаженої печінки її переважно більше ніяк не готують. Тому вона може швидко набриднути.

Пропонуємо вам прекрасну страву, яка і дуже корисна, і до того ж дуже смачна. Це печінкові деруни. Спробувавши такі деруни одного разу,, ви не зможете більше відмовитися від них.

Деруни з печінкою

Іегредієнти:

Картопля - 330 гр.
Печінка куряча - 200 гр.
Цибуля - 70 гр.
Борошно - 70 гр.
Сметана - 200 гр.
Яйце - 2 шт.
Сіль - 1 ч.л.
Чорний перець - 0,5 ч.л.
Олія рослинна для смаження

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Приготування

Курячу печінку дрібно нарізати. На нагрітій сковороді з олією обсмажити там печінку до готовності. Перекласти в глибоку тарілку. Туди ж натерти на тертці одну невелику цибулину. Потім 3-4 картоплі. Додати 200 гр. сметани, 2 яйця, 70 гр борошна, пів чайної ложки чорного перцю і 1 ч.л. солі. Все добре перемішати.

Візьміть велику столову ложку тіста. Викладіть на розігріту олію і обсмажуйте з двох сторін на середньому вогні.

Готові деруни найсмачніше подавати гарячими зі сметаною. Смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ваші рідні не зможуть відірватися від цієї смакоти: швидкий рецепт закуски з баклажанів.

Як повідомляв портал Знай.ua, заготовки помідорів на зиму без консервації, для борщу, салатів і соусів.

Також Знай.ua писав про рецепт золотистої перловки з овочами