Борщ є улюбленою традиційною стравою всіх українців. Заправка для борщу зазвичай готується восени, поки в льохах і на ринках ще залишилися свіжі овочі з городу. Ви зможете відкрити банку в будь-який час і приготувати смачний ароматний борщ.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Заправка для борщу на зиму
Буряк - 2 шт.
Томат - 6 шт.
Болгарський перець - 2 шт.
Морква - 2 шт.
Ріпчаста цибуля - 2 шт.
Часник - 3 шт.
Кріп - 10 гілочок.
Соняшникова олія - 100-150 мл.
Оцет (9%) - 3 ст. л.
Цукор - 1 ст. л.
Сіль - 1 ст. л.
Моркву і буряк натерти на тертці, часник дрібно порубати, цибулю дрібно нарізати, перець нарізати середнім кубиком. Часник і цибулю покласти в каструлю з товстим дном, тушкувати 4 хвилини, додати моркву і тушкувати ще 3 хвилини, потім покласти перець, буряк.
Натерти томат на тертці, поки в руках не залишиться шкірка - її можна викинути. Томатну масу додати до інших овочів, додати сіль і цукор і тушкувати 30 хвилин.
Дрібно нарізати до овочів кріп і влити оцет. Гасити ще 5 хвилин.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши,
Як повідомляв портал Знай.uа,
Також портал Знай.uа писав про